В деня на Коледа: Кои зодии ще получат материални облаги

272

Овен
Събота ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете борбени.

Щастливи числа: 16,15,42,27,44,19

Телец
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Щастливи числа: 2,39,35,24,13,43

Близнаци
Събота ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете борбени.

Щастливи числа: 2,26,28,32,16,9

Рак
Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Щастливи числа: 25,10,9,13,21,41

Лъв
Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Събота е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Щастливи числа: 0,22,39,33,3,13

Дева
Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Щастливи числа: 42,41,2,15,20,1

Везни
В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през утрешния ден. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Щастливи числа: 31,9,38,29,44,23

Скорпион
Денят бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. През събота напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Работата Ви спори. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Бъдете деликатни, но твърди.

Щастливи числа: 1,33,20,10,43,12

Козирог
Събота ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. От неочаквано място може да получите пари. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Щастливи числа: 0,14,24,13,1,37

Водолей
Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Утре обърнете внимание на отношенията си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Щастливи числа: 43,21,35,28,44,14

Риби
Събота ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Щастливи числа: 14,39,3,31,36,26