Какво вещаят звездите: Пълен седмичен хороскоп за всички зодии

540

Овен

Не се затваряйте в себе си

Каквото и да ви се случи, не се превръщайте в рак отшелник. Вашите идеи ще започнат да носят резултати. През тези дни ще откриете нови творчески пътища и полета за изява. Заседналият живот не е за вас, почивате най-добре, когато се обогатявате с впечатления. В понеделник ще започне сериозна и натоварена седмица, но вие ще сте в състояние да посрещнете всичко. Колеги ще обсъждат с вас собствените си планове. Вторник и сряда ще работите на бюро, но от сряда следобед ще започнат срещи извън офиса. Заредете се с търпение, защото важните промени ще продължат в четвъртък.

Телец

Пътят към успеха е стръмен

През тази седмица от вас ще се иска отговорност. Събота и неделя са дни за екскурзии, разходки, срещи и всичко, свързано с нови впечатления. От понеделник проявявайте предпазливост, нека колегите ви да не знаят за успехите ви, защото в противен случай това ще усложни отношенията ви. Във вторник и сряда се концентрирайте над главното в работата ви, ще ви стигнат силите да получите забележителни резултати. В сряда вечерта ще имате търкания в дома си, не влизайте в обяснения и упреци. В четвъртък може да се появи стресова ситуация, дръжте емоциите си под контрол.

Близнаци

Поукротете амбициите си

Тази седмица ще е изпълнена с приятни събития. Те могат да започнат с дългоочакваното пътуване с любимия човек или с приятели още днес, или просто да откриете, че се сбъдват ваши отдавнашни желания. Ще попаднете в кръговрата на разнообразни и приятни събития. Ще се справяте чудесно със срокове. В понеделник, вторник и сряда ще се наложи да сте особено дипломатични в някои ситуации. В понеделник това ще се изисква от отношенията ви с колегите, а във вторник и сряда проявете дипломация на срещите си. В четвъртък без напрежение и с лекота ще довършвате започнатото.

Рак

Не се товарете излишно

При вас, Раци, успехите ще дойдат чрез приятели и чрез контактите ви със задгранични партньори. Пазете се от много примамливи предложения, за които ще ви поискат незабавни капиталовложения. Независимо от вашата издръжливост не поемайте върху себе си прекалено големи товари. Днес мнозина от вас ще работят в дома си. В понеделник и вторник бъдете внимателни към всяка дреболия на работното си място. От това ще зависи съдбата на нещо важно. В сряда ще поемете неосъществили се дотогава срещи. В четвъртък ще се върнете към собствен стар проект, на който вече му е дошло времето.

Лъв

Скромността ще бъде ваше украшение

Скромността ще ви избави от недоразумения. Ако искате спокойна седмица, намерете сили да не се поставяте винаги в центъра на вниманието. Заедно с това ще трябва да намерите нужните аргументи и да се преборите за правата си. Скрийте уязвимите си места по-далече от чужди очи и ще ви бъде по-леко да преминете през седмицата. През уикенда почивайте по-далече от колеги. В понеделник и вторник в офиса ще има спорове – не вземайте отношение. Сряда ще ви изправи пред сложен казус – бъдете спокойни. В четвъртък ще ви търсят за партньори, ще ви искат мнение.

Дева

Спонтанни и искрени

Днес се постарайте да чуете претенциите на близките си, те ще са ръководени от най-добри чувства. В понеделник бъдете готови да отговаряте за думите си и да поeмете отговорност. Най-добрият начин за действие при вас през периода ще е спонтанността. Старайте се да не се напрягате, всичко се нарежда от само себе си. Във вторник ще ви заинтересува една информация, важно е да помислите върху нея. В сряда е вероятен разговор с началството, което е готово да ви даде шанс да реализирате перспективни планове. В четвъртък се придържайте стриктно към собствените си планове.

Везни

Забравете острия тон

Склонността ви да критикувате може да предизвика скандали. Не се опитвайте да съдите другите. Възможно е да се появят условия да започнете с реализацията на отдавнашни планове. Ще бъде важно не само да работите пълноценно, но и да почивате. През уикенда посветете повече от времето на физическата си форма. Може да направите пътешествие. В понеделник ще ви зарадва позитивна информация, която ще ви подскаже пътя на развитие и как да се изкачите в кариерата си. Във вторник и сряда не се стеснявайте да сте активни. В четвъртък са възможни много удачни къси командировки.

Скорпион

Вършите всичко съвестно

Още в началото на седмицата изведнъж може да се превърнете в незаменим работник с каквото и да се занимавате. Вършите всичко съвестно и получавате добри резултати и оценки. Днес привличате нови клиенти, ако работите в търговията, или партньори, ако сте на подходящо за това място. През уикенда се занимавайте с дома си. В понеделник ще ви очакват много контакти, не са изключени кратки служебни пътувания. Във вторник ще сте натоварени. В сряда ще се наложи да помагате на закъсал колега. В четвъртък е вероятно да поемете за кратко основна организаторска роля.

Стрелец

Успешна реализация на работното място

За да постигнете напълно целите си, има смисъл да се обедините с други хора. Живейте в мир със себе си и околните и споделяйте опита си. Днес и през уикенда прекарайте дните с най-близките си хора. В понеделник ще се наложи да се вглеждате в работата на другите. Във вторник ще организирате неща, които вероятно ще се осъществяват. За много от вас сряда е обикновен работен ден, но за онези, които са в командировка, няма да е от най-добрите дни. Ще изисква много внимание и предпазливост. В четвъртък ще сте затрупани от срещи, но малко ще са резултатни.

Козирог

Полезни запознанства

Седмицата обещава сполучливи преговори за сътрудничество. Бъдете внимателни при общуването с колеги и при оформянето на документи. Преди окончателно решение по важен въпрос проверете дали не сте забравили някоя подробност. При най-решителните представители на този знак може да се появи възможност за бизнес. В понеделник не се срещайте с началник и не се опитвайте да му доказвате нещо. Това важи и за срещите ви с колеги. Колкото по-малко влизате в спорове и конфликтни ситуации, толкова по-добре. Във вторник ще имате много срещи. Сряда и четвъртък са спокойни дни.

Водолей

Не разчитайте на авторитета си

За да свършите това, което сте си набелязали за седмицата, ще ви трябват много сили и увереност. Разчитайте на авторитета си, но не прекалено. Съсредоточете се над главното. Ако се отдадете на пътуване, ще прекарате добри почивни дни. В понеделник организирайте собствената си работна седмица. Набележете приоритетите си. Във вторник е нежелателно да се свързвате с проекти, които изглеждат съмнителни. В сряда ще са успешни работата с юридически документи, преговорите и служебните пътувания. В четвъртък вашите амбиции могат да доведат до търкания с колегите.

Риби

Разнообразени от емоции дни

Дните ще се нижат разнообразни, изпълнени ту с приятни, ту с горчиви емоции. Ще имате много работа, но никога не се опитвайте да свършите всичко изведнъж. Ще бъде най-добре да работите бавно. В понеделник не бъдете припрени, действайте обмислено. Проверете плановете си и решете какво ще свършите. Във вторник ще работите с още някого, проявете търпение, но не му прощавайте грешките. Сряда ще бъде ден за самостоятелна работа. Ще отхвърлите доста неща, сроковете да не ви притесняват. В четвъртък ще помагате на колеги и ще довършите това, за което носите отговорност.