Скорпион: Днес сте настроени доста решително

253

Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него… После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.
Телец
Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да преодолее някакво стеснение относно Вас, преди да се реши на някакво действие, което всъщност ще е доста невинно. Постарайте се да му помогнете да се разкрепости, ободрявайки го с думи или действия – така, както само Вие умеете.

Близнаци
Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак
Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв
Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева
За Вас деня може да стане доста напрегнат. Бъдете готови за това, че активните действия няма да донесат желания резултат, а набелязаните планове може да останат нереализирани. Като компенсация пред Вас ще се открият нови възможности, от които просто трябва да съумеете да се възползвате. На помощ пък ще дойде Вашата интуиция. Не трябва да обсъждате своята дейност с приятели или с любимия човек. Съветите, продиктувани от най-добри подбуди, може да се окажат катастрофално неверни. Но пък лека беседа на отвлечена тема ще подобри Вашето настроение, а приятите дреболии ще Ви зарадват неочаквано силно.

Везни
Професионалните разногласия стават все по-големи. Може да пострадате поради нелоялност на деловите партньори или небрежност на колегите. За много Везни сериозен проблем ще станат несправедливите изисквания, предявени от ръководството. Финансовите перспективи са не лоши, като са възможни парични постъпления. Вероятни са проблеми при обшуването с близките, но до конфликти няма да се стигне. Ще успеете да предотвратите разправиите, да урегулирате семейните противоречия и да обясните на любимия човек, че за обиди и недоволство няма причина.

Скорпион
Настроени сте доста решително! Възможно е, да сте си поставили цел, която малко да излиза от пределите на Вашите възможности. Макар че винаги без колебание се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, защото иначе решаването им може да Ви застави, да поемете ненужен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите проекти, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец
Ако сте готови да насочите ситуацията в своя личен живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с човека, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени сериозно, трябва да бъдете максимална честност . Затова не се страхувайте да разкажете откровено за онова, което чувствате. Нали ако искате да поверите някому своето сърце, трябва да започнете със своите емоции. Колкото по0скоро започнете този разговор, толкова по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.

Козирог
Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей
Има само един начин да покажете на Вашите близки, колко много мислите за тях и какво важно място заемет в живота и сърцето Ви. А за съжаление това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с когото Ви свързват явно не роднински връзки. Това ще рече с онзи, с когото отдавна сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкова смели, че да съвместите тези две компании?… Раничко е. Не много, но все-пак е раничко…

Риби
На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.