Какво вещаят звездите: Пълен седмичен хороскоп за всяка една от зодиите

546

Овен

Балансирана седмица

През тази седмица ще ви се стоварят проблеми, но и ще се радвате на успехи. Най-ярката ви среща днес ще е с човек, който ви ядосва, но не проявявайте агресивност. Утре и в неделя си останете вкъщи. В понеделник на работа животът ще ви върне към ситуация, която дълго време сте смятали за решена. Във вторник ще се занимавате с нещо рутинно и в края на работния ден ще ви изненадат приятно. В сряда ще сте принудени да потънете в решаването на голям проблем не без участието на роднини, но пак с тяхна помощ ще излезете от това положение. За четвъртък не планирайте нищо отговорно.

Телец

Нови възможности

Днес след работа се стремете към спокойствие и хармония, почивайте и четете. Обезателно си сгответе нещо вкусно през уикенда. В понеделник може да се появи нещо ново и неочаквано на работа, нещо интересно, което ще ви увлече. Във вторник започнете усвояването на нов език или някакъв нов занаят, или умение. Много скоро ще ви бъде от полза. В сряда избягвайте срещи и работа с хора, които ви дразнят. Общуването с тях ще е вредно. Четвъртък е подходящ ден да разчистите сметките си със стари обиди и лъжливи приятели. Бъдете внимателни с думите, обмисляйте какво ще говорите.

Близнаци

Новата седмица открива блестящи перспективи

През седмицата преразгледайте плановете си и подгответе реализацията им, това е най-доброто време за настъпление във всички области, по всички фронтове. Днес направете в дома си нещо, което досега сте отлагали. Утре вечер съберете семейството си на тиха и спокойна семейна вечеря. В понеделник всяко пътуване ще ви донесе макар и малък успех, нов контакт и важна информация. Във вторник може да срещнете любовта си, денят е на женското начало. В сряда и четвъртък ще докажете на шефовете си, че знаете много, че можете много. Ще ви забележат всички.

Рак

Изненади и трудности

През първата половина на седмицата дните ви ще текат спокойно. Ако все пак се случи да попаднете или да предизвикате малък конфликт, той ще затихне. Втората половина на периода ще ви се стори трудна, просто защото спокойствието от първите дни ще ви подлъже. В понеделник внимавайте да не изострите отношенията си с никого, дори с хората, които не участват в професионалните ви задължения. Във вторник, каквото и да ви се случи, може да разчитате на подкрепата и помощта на приятелите си. В сряда не поемайте ангажименти и не рискувайте. За четвъртък не планирайте нищо сериозно.

Лъв

Избягвайте резките промени

Не обещавайте нищо, ако не е крайно необходимо, защото няма да може да изпълните обещанията си и това ще ви навлече напрежение. Действайте самостоятелно и само в краен случай искайте съвети. Намалете амбициите си, тъй като не отговарят на възможностите ви в момента. Избягвайте резките промени и скъпите покупки. Днес и през уикенда не се показвайте в компании, извън най-близките ви приятели, пазете дистанция в общуването. В понеделник и вторник се заемете с неща, за които пропускате сроковете. В сряда избягвайте срещи с началници. В четвъртък смело правете предложения.

Дева

Успехът може да бъде на ваша страна

Нужно е да погледнете реалистично на плановете си и да вземете решения, макар че не всички ще са приятни. Някои хора от обкръжението ви ще покажат истинското си лице. Откровеността ще позволи да заздравите отношенията си с хората, които са ви наистина ценни. Седмицата ще е благоприятна за изкачване по служебната стълбица. Днес и през уикенда се занимавайте със семейството и децата. Понеделник е благоприятен за сключване на договори. Вторник може да ви поднесе нещо ново. Сряда е ден за общуване с приятелите. В четвъртък избягвайте продължителните разговори.

Везни

Вдигате високо летвата

През тази седмица преценете внимателно промените, които искате да направите в живота си, съобразете плановете със силите и възможностите си. Колкото по-високо вдигате летвата, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Днес ще мечтаете за приключения, постарайте се да направите нещо, което да прилича на тях през уикенда. В понеделник ще сте лесно податливи и може да се присъедините към неподходящ проект. Във вторник ще имате полезни контакти. В сряда с успех ще свършите нещо, което дълго време сте отлагали. В четвъртък се пазете да не проявите лошите си черти.

Скорпион

Неочаквани събития

През първата половина на седмицата ще направите много повече и по-успешни неща в сравнение с втората. Ще се окажете и по-подготвени за неочакваните събития, които ще се случат на някои от вас. Събота и неделя прекарайте у дома, някой ще има нужда от помощ. В понеделник направете точна сметка на най-неотложните дела. Във вторник успешно ще преминете защита на проекти. В сряда ще трябва да контролирате емоциите си. Ако не изпадате в крайности, пред вас ще се открият дългоочакваните творчески и професионални перспективи. В четвъртък приведете в ред документацията си.

Стрелец

Правете малко неща, но с високо качество

Дните са благоприятни за успехи в интелектуалния труд и обществената дейност. Пазете се от прибързани постъпки, илюзии и загуби. Днес ще се занимавате изключително с въпроси на дома си и ще търсите и намирате решенията. В понеделник ще се ровите във финансови проблеми заради досадни грешки. Във вторник началниците няма да проявят разбиране към вас, проверявайте всеки документ, който ви подават за подпис. В сряда всяка командировка ще донесе успех, всяко пътуване – информация. Четвъртък може да ви зарадва с изгодно делово предложение.

Козирог

Прояввете предпазливост

Помислете как да повдигнете нивото на собственото си професионално образование и култура. От решенията ще зависи близкото ви бъдеще. Много от вас ги очакват изпитания на деловата им издръжливост. Днес е един от най-силните ви дни, наситен с информация, срещи, разговори, идеи. През уикенда ще се наложи да се затворите в дома си заради проблем с близък. В понеделник може да посрещате гости. Във вторник ще ви зарадва интересна нова професионална информация. В сряда ще направите всичко замислено. В четвъртък може някакви събития да открият пред вас нови работни хоризонти.

Водолей

Работете без бързане

Макар че ще се занимавате преди всичко с рутинни ежедневни проблеми, ще се появи шанс за придвижване нагоре по пътя на успеха. Днес няма да ви върви в нищо, затова се отдайте на почивка. С неохота ще се отзовете на молба за помощ през уикенда, но ще сте доволни от намесата си. В понеделник от бързане може да подроните авторитета си. Във вторник ще ви прехвърлят работа на колега. Сряда е ден за решителните действия. Каквото сте отлагали, ще трябва да се свърши и ще го направите успешно. В четвъртък не се товарете с излишни срещи и не участвайте в безплодни разисквания.

Риби

Говорете малко

Натоварена седмица, в която ще трябва да слушате повече интуицията си и да разчитате на умението си да импровизирате, да държите езика си зад зъбите. Днес се постарайте да изградите отношенията си с интимния партньор, работете в дома си, оправете битов проблем. Събота и неделя си устройте почивка. В понеделник е по-добре да отложите сключването на сделка и договори. Дръжте се далече от всякакви интриги. Във вторник денят е подходящ за събиране на информация, четете повече, запознавайте се с новостите в професията си. В четвъртък слушайте всичко много внимателно, дори клюките.