Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите. Пълен хороскоп

673

Седмичен хороскоп от 4 до 12 декември. Ето какво вещаят звездите за новата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Слънчевото затъмнение на 4-и ще се наблюдава предимно от южния полюс, южна Африка и част от Австралия. Опитайте да простите нечии грешки и да се сдобрите с тези, без които животът ви не е пълноценен.

Планираното за 5-и носи късмет. Доверете се на сетивата, днес е денят на устата и тялото ни дава знаци кое е добро или вредно за него. Някой ще направи и нов професионален избор.

6-и. Днес всичко при вас ще става по трудния начин, ще изисква повече усилия и ще води към неравностойни отношения. Ограничете страничните контакти, не си позволявайте да изпаднете в зависимости.

7-и. От обед до утре на обед не се препоръчват съвместни действия и работа в екип. Очертават се предателства, а действията ви ще са като в онази басня за орела, рака и щуката. 8-и. Ден на комплексарите, на хората, които няма да съберат сили да се изправят срещу враговете си, а това ще ги постави в още по затруднено положение. От обед навлизате в стабилизиращ период. 9-и. Ден за преговори, за сключване на нови договори за срещи с нови бизнес партньори и уреждане на печеливши сделки. 10-и. До обед действайте активно в посока на контактите с чужбина. Чакайте важни вести и предложения. Може да изпратите съобщения до роднините или да получите такива.

Телец 21 април – 20 май

4-и. Не предприемайте нищо важно през уикенда. Върнете си дълговете, обадете са на тези, към които чувствате някакъв ангажимент и грижа. Не оставяйте нищо неуточнено.

5-и. Ден на преговори, на проучване и планиране и на решение да се стартира нова фирмена дейност. Обединете семейните ресурси и интереси. Не губете време в празни приказки.

6-и. Празничен ден, който стимулира любовните и емоционални връзки по естеството на работата и професионолните интириси. Събуждат се стари чувства и симпатии. 7-и. Важното свършете в първите два часа на работното време. След това до утре на обед не е добре да се работи в екип. Стойте далече от хорските погледи.

8-и. Родените около 1 май днес ще бъдат притискани и подтискани, ще изпитват ограничения, с които трудно ще се преборят. Не планирайте рискови пътувания или участие в екстремни спортове. 9-и. Родените в третата декада да не нарушават закони и предписания независимо в какви изкушаващи положения ще влязат. Ще ви е нужна подкрепа от различни страни и утре ще я имате.

10-и. Ден на вдъхновени творчески идеи и на възможности, които ще отворят заключени в миналото врати. Добре е и за преговори с партньори от чужбина.

Близнаци 21 май – 21 юни

4-и. Днес Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Не правете крачки в нова и непроучена посока, не влизайте в спорове и противоречие с авторитетите в живота ви. 5-и. Доверявайте се повече на усещанията вместо на разумната преценка. Има факти, които не знаете и които не само враговете, но и приятелите скриват от вас.

6-и. Ден на прозрение за правилната посока, мисия и цел. Активизирайте се, гонете си интереса, съчетайте приятното с полезното и работата ви може да потръгне както и личните връзки. 7-и. Ден на обрати в отношенията. Започнете с делови и приятелски срещи и постепенно от обед ограничете колективните инициативи. Не включвайте трета страна в отношенията. 8-и. Съвместните дела отложете за следобед, когато навлизате в силен и доминиращ период. Днес и утре постигате максималното в преговорите и може да подпишете изгодни договори. 9-и. Днес може да преодолеете всяка преграда и да получите изгодни предложения. Родените в третата декада ще получат благодатен стимул от съвпада на Луна и Юпитер във Водолей. 10-и. Ден на конфликти и противопоставяне. Може да бъдете обект на провокции и манипулативно поведение. Пазете свои и чужди тайни и не изневерявайте.

Рак 22 юни – 21 юли

4-и. Днес нищо важно не бива да се започва. Добре е за планиране, проучване и осмисляне на фактите.

5-и. До обед късметът е с вас, интуицията ви подава ръка и ви спасява от тежките проблеми и трудности по пътя. Ако се налага да правите избор, то оставете да ви води вътрешното усещане за нещата. 6-и. Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Работата и семейните дела са противопоставени, а някой върви и към изневери.Може да изпаднете в трудна и конфузна ситуация. Не правете това, което не искате да ви се случи. 7-и. До обед действате разсеяно и може да направите куп грешки в работата избора и предпочитанията си. За следобед не планирайте съвместни участия, инициативи и работа в екип. 8-и. Денят започва със съмнения и ниско самочувствие, с неувереност във възможностите и нуждите и опасност от намеси в личния ви избор. 9-и. Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Този ден ви носи глътка въздух в задушаващата атмосфера на кризата. Кандидатствайте за субсидии, търсете си правата.

10-и. Днес е добре да вдигнете летвата по-високо, да помислите за работа свързана с инвестиции от чужбина или уреждане на съвместни дейности с близките, които са далече. Нищо не е случайно, ще проработят и идеи смятани за невъзможни.

Лъв 22 юли – 20 август

4-и. Може да получите изненадващи предложения. Някой ви връща жест на внимание.Предстои болезенен избор.

5-и. Ден за проучване в тила на конкуренцията. Доверете се на усещанията си. Ще ви носи късмет това, което неустоимо ви привлече. 6-и. Край с изчаквателната политика. Днес късметът е в ръцете на дейните и енергични хора, които няма да се оставят на случайноста и ще си гонят интереса до дупка.

7-и. Важното свършете по най-бързия начин. Очертават се конфликти между родители и деца. Трудно ще се справите с авторитетите и може да отблъснете нужните ви хора.

8-и. Днес и за родените във втората декада ще има неприятни изненади. До обед сте обект на фатално влияние и привличане. Не сключвайте нови договори и отложете важните срещи за утре следобед. 9-и. Родените в третата декада ще влезат в конфликт с досегашните си партньори, ако избързат преди работата да е станала. Отложеното за следобед ще мине много по-добре. 10-и. До обед довършете дела и ангажименти изостанали от предните дни. От обед навлизаме в провокационен период, в който не е без значение какво споделяш и предлагаш. Каквото си пожелаете тази вечер ще го имате.

Дева 23 август – 22 септември

4-и. Този ден ви изправя пред стена от проблеми и рискови сучайности. В хороскопа ви се формира кармичен кръст на планетни сили. Смирете амбицията и бъдете внимателни.

5-и. Оглеждайте се, днес се движите разсеяно поради проблеми и грижи. Умът ви е зает с делови въпроси и сметки и някак оставате на заден план интуитивните възприятия.

6-и. Активизирайте се, дайте всичко от себе си в работата и в личните отношения. Съчетайте полезното с приятното и не изпускайте нито една възможност.

7-и. Активизирайте се, огледайте се, преценете обстановката и направете избора, който предстои. Всичко може да се развие благоприятно в бъдеще. Материалното ви положение ще се стабилизира. 8-и. До обед си вършете работата сами и не позволявайте намеси. Подтисканата робска психика доминира и ни кара да се преклоним пред авторитетите, дори и да не го заслужават. Не се ограничавайте и в храната.

9-и. Добре е да водите преговори, да подписвате нови договори и да си търсите правата по всички възможни начини. Поне в една посока правото ще възтържествува. 10-и. Проведете бързо важните делови разговори. Следобед лесно влизате в спорове и разногласия. Пазете свои и чужди тайни, а ако счупите нещо е лош знак.

Везни 23 септември – 22 октомври

4-и. Денят е слабоенергиен и неблагоприятен за старт на нови начинания и проекти. В момента върви процес на пречистване и прочистване от шлаката. 5-и. До обед се доверете на усещанията и предчувствията и не правете това, към което чувствате някакво недоворие или притеснение. Не си и помисляйте за отсъствия от дома и изневери, особено на работното място. 6-и. Родените във втората декада да не се активизират прекалено, защото веднага на плещите им ще се стоварят непредвидени отговорности. Вечерта лесно се отива към изневери.7-и. Тази сутрин някой може да се събуди в чуждо легло и вече да съжалява за случилото се. До утре на обед сте под властта на случайни връзки и контакти. 8-и. Днес и утре може да сключите перспективни договори, на които ще се опирате дълго време. Преговаряйте и не се отказвайте от предложенията, които получавате. 9-и. Един силен и успешен ден, особено за родените в третата декада. Нужната ви подкрепа и протекция може да дойде и от чужбина.

10-и. Недовършеното от вчера да се приключи до обед. Внимавайте със стимулантите. Дозирайте всичко и не отивайте в крайности. Вечерта е вдъхновена и творческа, пожелайте си нещо и ще го имате.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

4-и. Прекарайте този ден в лежерна и спокойна атмосфера, не си създавайте излишна работа и главоболия с чуждите дела и проблеми. Спазвайте диета и в общуванията, ограничете излишните контакти. 5-и. Ден на прозрение за правилната посока, за избора, който предстои и за нещата, които пряко ви действат или ви интересуват. В следващите дни трудно ще се справите с желанието за изневери и странични забежки.

6-и. Доверете се на нуждите на тялото, не е нужно точно да се спазва канона. Обадете се и на тези, за които мислите или желаете да видите, независимо как стоят нещата.7-и. На прага сте на изневери и обрати в личните връзки. Денят може да започне оптимистично, с желание за промяна и професионални победи, но постепенно сваляте гарда и се оставяте някой да ви притиска и подтиска. 8-и. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. До обед не е добре за провеждане на събрания. Наблегнете на хубавата храна.

9-и. Днес и родените в третата декада може да „объркат конците” и да изпаднат в нарушения. Планирайте важни делови срещи. Предложенията ви ще се приемат.

10-и. Активизирайте се. Днес и утре може да постигнете максималното в живота и в отношенията и да решите от раз проблемите, които ви вълнуват от доста време. И сексът ще е на ниво.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

4-и. Не планирайте участия в екстремни спортове и състезания, както и старт на нови делови и семейни инициативи. Смирете се. 5-и. Днес интуицията дава точните напътствия и съвети. Тръгнете в тази посока, която ви привлича и ви се струва печеливша. Правете това, което смятате за правилно.

6-и. Празничният ден ни събира на чашка или на трапезата. Трудно се удържа напора на страстта. Вероятни са изневери, а някой може да направи и предложение. 7-и. Ден на фатално привличане. Не участвайте в колективни инициативи и не подписвайте договори. Вероятна е и кражба на интелектуална собственост. 8-и. Планирайте преговори и съвместни проекти. Търсете съмишленици и играйте по правилата. Другият ви е проучил.9-и. Ден на активна състезателна програма по всички посоки на деловата активност. Явете се на конкурси, дайте всичко от себе си и ще получите висока оценка.10-и. Нужна ви е трезва оценка на реалностите и наличностите. Не се хвърляйте в необмислени начинания. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, за да не го получите и после да се чудите как да се отървете от него.

Козирог 22 декември – 20 януари

4-и. Денят е ниско енергиен. Не се препоръчват активни мероприятия. Добре е за проучване и планиране, но не и за старт на нови инициативи в бизнеса и деловите връзки.

5-и. Доверете се на подсъзнателния си избор и ако нещо ви привлича тръгнете в тази посока, а ако нещо ви отблъсква поне временно го отложете, докато се изяснят нещата. 6-и. Ден на леопарда, който е набелязал жертвата и вече се готви за скок. Правите крачка и към голямата любов.

7-и. Срещите ви от днес на обед до утре на обед са белязани с печата на фаталното привличане. Естеството на професионалните ви ангажименти и работата ви водят към изневери.8-и. Този ден не дава шанс на комплексарите, на тези, които действат под нечия команда или не изразяват активно своето мнение и намерение. Днес и утре вратите са отворени, който се чувства готов е добре да действа.

9-и. Обадете се на близки и колеги от чужбина. Може да получите подкрепа и финансиране и сами да я дадете на децата. 10-и. Ден на вербалната магия. Говорете по важните въпроси само, ако сте добре подготвени и знаете на кого и за какво можете да разчитате. Следобед лесно се стопяват дистанциите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

4-и. Ден за връщане на дълговете, но не само финансовите, а и тези на внимание, грижа и обич. Не оставайте неуточнени отношения. 5-и. Ден на интуитивни прозрения и на усещания, които не бива да се пренебрегват. Това, което ви привлече наистина ще е добро и подходящо за вас. Оглеждайте се, не пропускайте подробности и детайли в разговора.6-и. Днес може да заемете изгодна позиция в бизнеса и деловите връзки, а някой ще срещне и любовта. Намерете време за всеки и за всичко, без да изпускате добрите шансове и възможности.

7-и. Лъсват комплексите от миналото, не е изключено да повторим стари грешки. Не теглете кредити и не се обвързвайте неравностойно. 8-и. До обед преговаряйте само двустранно. Където се съберат повече хора ще се появи предател и друг ще контролира играта. Следобед навлизате в силен и успешен период и до утре вечер може да направите печеливш ход.

9-и. Днес родените в третата декада може да получат спонсорска подкрепа.Не бива да се държите агресивно, печели дипломацията.

10-и. Ден на откровение, разстоянията нямат значение. Отделете си време за размисъл на тихо и спокойно място и ще получите прозрение за правилната посока и избор.Разкриваме истинския смисъл на връзките си.

Риби 20 февруари – 20 март

4-и. Денят е рисков. Ориентирайте се към приключване и връщане на старите дългове. Родените във втората декада да внимават и с дозировката на лекарства и алкохол.

5-и. Ден на интуитивни прозрения. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Вредно е това, което ви е неприятно.6-и. Днес и работата върви и любовта се навърта наоколо. Вечерта е магична. В тези дни се стимулират любовни връзки по естеството на преките ви служебни ангажименти. 7-и. До обед действайте активно в работата и в чувствата. Ще спечелят индивидуалистите, а другите ще бъдат използвани за чужда кауза и интерес. 8-и. Утрото идва с притеснение и притискане от страна на близките и децата. Стоварва ви се чужда грижа. Работата ви потръгва, а някой ще намери и нова доходна ниша.9-и. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Водете преговори, търсете начин за внедряване в нова пазарна ниша. Приемайте всяко предложение, ще намерите начин да носите две дини под една мишница.

10-и. Ще срещате спънки на всяка крачка поради пречупващият аспект със Слънце и Меркурий. Трудно ще намерите финансиране на идеите си, но ако действате настойчиво нещата ще се подредят.