Козирог: Възможно е много интересно запознанство

209

Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Телец

Около Вас е много шумно, но в момента това въобще не Ви привлича. Цялата тази витаеща около Вас енергия не Ви е така интересна, както собствените Ви мисли и идеи. Почти сте готови да стигнете до сериозен извод и се нуждаете само от малко време, в което да останете насаме със себе си, за да стабилизирате плановете си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по чужди очаквания. Дори и да не Ви е свойствено, да се отклонявате от активни действия, в момента това е правилния ход. Той ще Ви даде видими перспективи.

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да станете някой друг, но само не себе си. Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

Отличен ден за общуване, кратки разходки и обмяна на новости. Ако Ви е попаднала възможност да поговорите с родителите си, или с някои други Ваши родственици за плановете Ви за бъдещето, или за някои други сериозни неща, възползвайте се обезателно от нея! Ако се разпореждате в къщи еднолично, опитайте сами да съберете домочадието на семеен съвет. В центъра на внимание може да се окажат въпроси, свързани с недвижими имоти или професия. Вслушайте се във всички възможни мнения, но не прибързвайте с окончателните изводи.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесете бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно: ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става – при Вас това се получава доста добре…

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето участие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.

Скорпион

Днес трябва заедно със своя любим човек да се погрижите за някои неща: за детето, за домашните любимци, за прибирането и подреждането. За предпочитане е Вашите чувства да са насочени към някое живо същество, което се нуждае от тези чувства. То ще Ви се отплати стократно.

Стрелец

Стрелците допускат прекалено много грешки, създавайки с това проблеми не само за себе си, но и за своите съюзници. Да се призовават представителите на знака за предпазливост, е безполезно- на тях просто не им е до това, тъй като денят е изпълнен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се поне от време на време да се оглеждате назад, а това ще Ви позволи да оправите допуснатите пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова трябва да бъдете готови за критика, а и за неприятни въпроси. Ако успеете да запазите спокойствие и да не дадете воля на емоциите, ситуацията ще се стабилизира.

Козирог

Това е ден, в който може да приключите с изостанали задачи, причината за което съвсем не е била у Вас. Решенията и идеите Ви са толкова хубави, че едва ли някой няма да се съгласи с тях и няма да ги одобри. Възможно е преодоляване на отдавнашни разногласия с делови партньори, формиране на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде доста от полза и ще е гарант за Вашето благополучие. През втората половина на деня е възможно много интересно запознанство. То едва ли ще изиграе голяма роля в живота Ви, но ще Ви подари куп ярки и приятни впечатления, а също и вдъхновение, което Ви е нужно, за да направите живота си по-добър.

Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемете с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби

Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекалено зависима от Вас, което значително ограничава Вашата свобода. Ако това Ви устройва, продължавайте в същия дух. В противен случай намекнете, че също имате право на свой живот. В такъв случай психиатрите казват: „Отрежете пъпната връв”.

Източник: lamqta.com