Лъв: Разходете се, почетете или послушайте музика

208

Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата – тишина. И да мисли началникът кого да уволни, засега заплахите няма да Ви засегнат.

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Събитията, които носи този ден, на пръв поглед ще изглеждат въобще не свързани помежду си, а и съвсем неочаквани. Само че ако се ориентирате в ситуацията, може да откриете и причината, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте виновни за това – онова. Това ще се окаже и най-трудния момент в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към подобряване. Днес много ще Ви хвалят, подкрепят и одобряват. На всичко, което твърди приятни неща, може да се вярва. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които искате – днес можете да си го позволите.

Рак

Желанието да изпадне в дрямка от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това, сега е най-подходящото време, за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете насаме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Днес Вашият любим човек много интересно ще Ви разказва за неща, които абсолютно не Ви интересуват и то до крайна степен безинтересни, че даже ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отврaщение. И защо Вашата половинка не Ви е била някога учител?

Везни

Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било необходимост, и затова слизайте. Като цяло денят обещава да е спокоен и да не е натоварен със събития. Душата Ви трябва да бъде сгрята от осъзнаването на собствената си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвa, за да сте щастливи?

Скорпион

Не планирайте за този ден развлечения или пълна почивка. Важни ще са деловите контакти и пътувания, особено свързаните с осъществяване на Ваши намерения. Ръководни трябва да Ви бъдат не емоциите, а разумът и затова съвсем трябва да сте на ясно какво искате. Възможни са разногласия с колегите или с хора, с които имате общ бизнес. Има вероятност за проблеми с представители на съдебната система.

Стрелец

Роднините Ви чувстват недостиг на внимание и затова им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се очертават обнадеждаващи финансови постъпления. Всичко би било добре, но за сега е само на ниво „проекти”. През първата половина на деня ще Ви е трудно да се „включите” на работен режим. Трябва първо да се събудите достатъчно добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата , да не говорите много, и да пестите своята енергия. Би било добре, ако успеете да отдъхнете малко.

Козирог

Днес ще Ви бъде доста сложно да разберете Вашия любим човек, неговите методи, желания, намерения, както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но ако все пак успявате да се справите с това, значи че в крайна сметка сте преминали изпит за пригодност за негова втора половинка.

Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заеметe с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досети човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна, за да се запази мира.

Източник: lamqta.com