Коледният подарък от вашия любим говори много: Ето как да разчетете чувствата му

102

Варвате или не, коледният подарък, който вашият любим Ви е подготвил издава много за чувствата му към Вас

Ако изгаряте от любопитство да разберете какво е отношението му за вашата връзка – не търсете другаде, освен в подаръчната кутийка, която ви е подготвил за Коледа.

Gift card, часовник или други „практични“ подаръци

Часовникът като подарък в нова връзка е много лош избор. Една Gift карта би изглеждала по-приемливо. Все пак ако т. нар. „практичен“ подарък е нещо, от което наистина сега имате нужда – като ръкавици например, то такъв подарък може да се сметне за идеален, пише Vesti.bg.

Парфюм или шоколадови бонбони

Такъв подарък говори за традиционалист, с когото се виждате отскоро. Той мисли за вас и иска да продължите връзката си. Този подарък е неговото доказателство, че не иска да ви плаши още в началото на връзката, но да ви покаже, че му пука за вас.

Секси червено бельо

Това е подарък за него, не за вас. Този подарък означава, че той мисли за себе си, а вие не фигурирате дългосрочно в плановете му. Освен ако към това бельо няма и друг по-многозначителен подарък.

Диамантени обеци

Ако сте двойка от пет години – този подарък определено „крещи“, че той няма да зададе „Големия въпрос“ скоро. Единственото изключение е, ако този подарък е поднесен малко преди Нова година или Свети Валентин. Но ситуацията не е такава – можете да сте сигурни, че скоро няма да получите диамантения пръстен, който всъщност сте очаквали.

Колие с формата на сърце

В зависимост за колко сложна обработка става въпрос, този мил подарък може да значи както „излизаме отскоро и не знам какво да правя“, както и да е сигурен знак, че той ви намира за красива и перфектна, също каквото е самото колие. Вторият вариант би бил легитимен, в случай че излизате от една-две години.

Перлена огърлица/ обеци

Такъв подарък подсказва, че той е традиционалист. Перлите означават, че той има добри намерения, цени ви като негова приятелка – както и времето, което прекарвате заедно.

Диамантен годежен пръстен

Когато мъж Ви подари пръстен по време на празниците, това подсказва за няколко неща. Ако той ви го подари в момент, когато ви е събрал със семейството си – то той иска да направи годежа специален семеен момент. Много пъти обаче подаряването на годежен пръстен по време на празниците означава, че той отстъпва пред вашето изискване за обвързване.

По публикацията работи: Мариела Анастасова