Джулиана Гани е разделена със сина си от 18 дни: Мисли, че бившият ѝ го укрива

422

Драмата между плеймейтката Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов продължава да се заплита. Гани се жалва, че синът ѝ Давид е при Илиян, който не ѝ позволява да го вижда

Плеймейтката емоционално жали и пита феновете си как да постъпи, след като не среща никаква помощ от страна на институциите.

„Хора, никога не съм се отказвала от Давид и го обичам страшно много, най-вече защото съм му майка. Когато човек се ядоса и агресира, може да каже всичко. Обаче коя майка не би потърсила детето си?“, обясни от Инстаграма си Гани по повод нападките на бившия ѝ, че искала да даде сина им в пансион.

Джулиана обясни в каква тежка ситуация се намира в момента и буквално нищо не може да направи, за да си върне Давид. „Бях два пъти до Монтана и абсолютно никакво съдействие от страна на Илиян. Не иска дори да ми покаже детето, аз не мога да вляза с взлом в тях, защото вече не съм му съпруга. Освен това бях в прокуратурата, пуснах сигнал, че си искам детето, че то е малко и има нужда от майка си. Абсолютно никакво съдействие. Казаха ми, че това са наши битови проблеми и трябва да ги разрешим между нас“, безпомощна е риалити звездата, пише zajenata.bg.

„Освен това бях в полицията, ходя на адвокати всеки божи ден. Непрестанно се моля на Илиян, а той ми позволява да виждам детето само на камера. Физически не съм го виждала от 18 дни. Моля ви кажете ми как да постъпя, след като институциите не ми оказват никаква помощ“, жалва се още блондинката.

Според думите ѝ детето се укрива, като Илиян не иска да ѝ го даде доброволно. „Какво мога да направя? Да се бия ли с него, къщата ли да му бутна, какво трябва да направя? Няма какво да направя, докато съда не се разпореди. Мал шанс е, че детето е останало там“, съкрушена е тя.

Джулиана Гани е пробвала и с полиция, но пак удря на камък. Казали ѝ, че докато няма разрешение от съда, не може да направят нищо. В същото време датата за развода им е чак в края на февруари 2022-а. „Никой с нищо не може да ми помогне и аз не мога да си видя детето! Скандалът между мен и Илиян е едно, обаче отношението между майка и син е друго“, категорична е майката на Давид.

View this post on Instagram

 

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)