Костадинов: Целта е на следващите избори „Възраждане“ да е първа политическа сила (ВИДЕО)

112
blank
Кадър: Facebook

„Целта е на следващите избори „Възраждане“ да получи най-много подкрепа и да е първа политическа сила“, заяви Костадинов в обръщение във Фейсбук

„Вчера спечелихме неподозирана за нашите врагове, но дълго чакана и жадувана от нас победа, за която работихме години наред. Работихме и продължаваме да работим в среда, която е враждебна за нас“, каза лидерът на „Възраждане“.

„Това, че сме влезли в парламента,  е втората цел на „Възраждане“. Поставихме си три цели – първата беше да изкараме на 1%, за да бъдем забелязани – това се случи през 2017г. Втората цел беше на следващите парламентарни изброи да имаме минимум 4%, за да се превърнем във фактор – това се случи този път. Предстои третата и последна цел, за която започваме да работим сто пъти по-упорито. Целта е на следващите избори „Възраждане“ да получи най-много подкрепа и да се превърне в първа политическа сила, за да управлява България“, заяви Костадин Костадинов.

„След 10 години България може да я няма на картата, ако продължава по същия начин подмяната на всичко това, което смятаме за важно, с маловажни и с чужди национални интереси и цели“, допълва Костадинов.