Риби: Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза днес

352

Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.
Телец
Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци
За всички Близнаци този ден ще бъде свързан с много значителни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благополучие или душевния комфорт, а да направите този избор въобще няма да е лесно.Помнете, че днес е за предпочитане е , важните решения да взимате самостоятелно, тъй като от всички съвети, които бихте получили, ще сте склонни да изберете именно тези, които всъщност би трябвало да пропуснете покрай ушите си. Ако за днес имате запланувано някакво важно мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди само по себе си , и ще премине гладко. Няма да е излишна някаква предварителна подготовка.

Рак
Много е важно днес да запазите спокойствие. Без него този доста неуспешен ден ще стане и изключително сложен. Не взимайте критиката близо до сърцето си и не обръщайте внимание на обидните шеги. Пропускайте покрай ушите си съветите, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да направите за себе си е, да си осигурите поне някакъв душевен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било сериозни отношения, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то много добре. Разсъдливот и хладнокръвие днес ще са Ви крайно полезни. Ако успеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към подобрение.

Лъв
Днес ще Ви се стори, че на Вашия любим човек не му е така интересно да общува с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо усещане, свързано с това, че просто има лош ден и натоварването му е прекалено голямо. Съгласете се, че при такова положение човек не може да чувства нищо друго, освен зверска умора.

Дева
Няма такова понятие , като „прекалено късно”. Ако всичко започне да се подрежда съвсем не така, както бихте искали, винаги бихте могли да изкажете собствено мнение, даже и в момента да нямате водеща позиция. Предложете свой вариант за действие. Ако нещата опират до финанси или бизнес, трябва повече да разчитате на своето мнение. Даже и в процеса на действие да се наложи много да се постараете, за да си икономисате финансите , трябва да сте на ясно, че сте на правилен път. Не позволявайте никому да Ви дезорганизира.

Везни
Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Не особено многообещаващ е този ден, нито пък много перспективен и плодотворен, но пък ще бъде приятен. Няма нужда да се затрупвате в работа, а спокойно можете да се наслаждавате на ставащите събития, като заедно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои желания и мечти. Ще се открият у Вас нови таланти, но не бързайте веднага да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите забелязват това. Само че реакцията им не е еднозначна: едни се радват, а други определено завиждат. В крайна сметка поне ще си изясните нещата….

Стрелец
На доста малко представители на този знак ще се удаде да избегнат кавгите с близки хора. Емоционалният фон е нестабилен и да се запази спокойствие ще е много трудно, а количеството на дребни неразумения ще се окаже прекалено голямо. Значителна част от разногласията са свързани с прозаични битови неща, на които през друго време просто не бихте обърнали внимание. Мислете за нещо грандиозно. Нищо не помага така добре да се избегне рутината, както големите планове и мащабните проекти. И не трябва да се безпокоите за това, дали ще успеете да реализирате идеите си – днес просто трябва да дадете воля на своята фантазия.

Козирог
Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.

Водолей
Редно е днес да се замислите, с каква цел ще говорите на своя любим човек това или онова. Постарйте се да стигнете до същността, за да не съжалявате после за непредвидените и неприятни последствия, които значително биха надминали очакванията .

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!