Козирог: Днес ще получите неочаквано известие

752

Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата – тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.
Телец
Вие сте най-надеждния и устойчив център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли днес кого не би могъл да сподели с някой друг, то несъмнено ще се стигне до Вас. А Вие веднага ще се притечете на помощ и ще направите всичко възможно, за да върнете своя близък човек в обичайното му русло.

Близнаци
Дори и най-сложните и непреодолими препятствия да изчезнат от Вашия път, ако успеете както трябва да се съсредоточите върху онова, с което се занимавате. Заплахата не е най-добрата тактика, когато общувате с хора, но в случай на препятствия по пътя може да се окаже доста ефективна. Не трябва да се настройвате срещу хората, а се настройте срещу самия проблем. Действайте, даже и ако се налага за постигане на целта да проявите агресия! Не отстъпвайте от своите желания, независимо колко трудно изпълними се оказват те!

Рак
Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък на всякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния Ви живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената Ви глава. Основното почистване е най- безобидния и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно, а резултатите ще са изключително скромни. Много по-лесно ще е за онези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Фундаменталността на всички действия, предприемани от Лъвовете, днес може да се окаже препъни-камък в отношенията в семейството. Ще се опитват да Ви обяснят, че напълно можете да се ограничите с някакво временно решение, а Вие ще се опитвате , да си държите на своето. Даже е интересно какво ще се получи, защото те са повече.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

Везни
Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, но изведнъж сте се стили, че има и още нещо, което сте забравили. След като сте си изяснили за какво става дума, готови ли сте, да тръгнете да търсите желаното? Само не се престаравайте! Помнете че не винаги по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено – даже една роза може да направи човек щастлив за цял ден а даже за седмица и година.

Стрелец
Това, че противоположностите се привличат, далеч не винаги е вярно,но бихте могли да забележите в компанията, в която се движите, възникващо привличане между двама различни, но самотни в този момент хора. Оказва се, че сте в положение , когато трябва да решите, дали да се отдалечите и да ги оставите на саме в една стая, или напротив, да се постараете да ги разделите. Помислете как изглежда ситуацията от гледна точка на участниците в нея, и се опитайте да разберете, до колко те са заинтересувани един от друг. Доверете се на своята интуиция, и ако сте готови да помогнете на тези две сърца да се съединят, направете го!

Козирог
Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби
Отдавна е вече време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя гардероб и помислете за частичната му промяна. Какво лошо би имало, ако се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во все повече се доближава към нормалното, но това съвсем не означава, че всичко е минало. Неприятен казус може да развали настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте – може би причината е във Вашето омаловажаване на проблема. Днешният ден не обещава нещо свръхнеобичайно, ако не се опитате да си го осигурите с помощта на активно търсене на приключения. Днес са възможни кратни пътувания с делова или лична цел. Днес ситуацията съвсем не е оптимална по отношение на парични средства