Скандал в национален ефир: Виктор Николаев изгони Боян Расате от студиото (ВИДЕО)

2505

Група мъже нахлу в офис на ЛГБТИ обществото в събота около 18 часа. По данни на едно от момичетата, то е било ударено, а единствното лице, което е успяло да разпознае е Боян Расате

„Във връзка с обвиненията за погрома през уикенда, ще се позова на петата поправка от американското законодателство, която ми дава право да не давам изявления, които биха ме обвинили в извършване на престъпление. Много е интересно, когато последните няколко дни някои медии вият като чакали, че е станало кой знае какво. Какво е станало всъщност – две маси и три рафта от Икеа са съборени“. Това заяви Боян Расате в студиото на „Здравей, България“ по повод обвинененията към него, че е нахлул заедно с група мъже е нахлул в офис на ЛГБТИ обществото в солицата, а една жена е била ударена в лицето.

„Аз не съм на разпит в това студио. Ще отговарям само на въпросите, на които преценя. Няма да кажа нещо, с което да се обвиня и да бъде използвано срещу мен“, настоя Расате.

Той отрече да е участвал в нахлуването в офиса на ЛГБТИ обществото.

„Вие сякаш сте ме извикали тука на другарски съд, както едно време се правеше или на инквизиция. Опитайте се да разберете какво се случва в такива офиси. Вие ги рекламирате“, развика се Расате на водещите.

Виктор Николаев го призова да напусне студиото, а Расате, отвърна със следните реплики: „Много сте елементарни и се излагате пред хората“.

По публикацията работи: Мариела Анастасова