Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите: Седмичен хороскоп

1356

Седмичен хороскоп за 30 октомври до 5 ноември
Овен 21 март – 20 април

Днес се зареждаме с енергия за промяна. Ще се действа безкомпромисно по всички фронтове на живота и личната ни активност. Край с безкрайните компромиси. Който се опитва да задържи статуквото ще си тръгне заедно с него. Време е да стъпите на нова база, да подредите приоритетите и да решите как и с кого ще продължите. Родените в третата декада е добре бързо да уредят имотните си дела. 30-и е ден на коренната реформа. Вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на екзалтацията си Скорпиона, където реже наред. Ще извървите мъчителни моменти, но крайната победа ще ви зарадва. Ще се наложи да направите доста компромиси. В живота ви се появяват хора, на които не може да откажете и които активно ще се намесват при взимане на важни семейни решения. 31-и е ден за приключване, нищо ново не започвайте. 1-и идва с разправии на всички нива. 2-и дава старт на новите инициативи. На 3-и работете по имотни сделки. 4-и е рисков и безенергиен. На 5-и ще се събудите с усещането за вярната посока и избор.

Телец 21 април – 20 май

От днес конкуренцията ви стяга редиците и се готви да ви елиминира от играта, в която сте и опонент. Марс навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона, а на 5-и и Меркурий ще го последва. Вероятно е да започнат атаки срещу работата ви, срещу личните ви и професионални интереси. Ще ви поставят тежки условия. Стар враг се надига от миналото и застрашава бъдещите ви начинания. 30-и е ден на конфликти особено за родените в третата декада. Ограничете контактите с тези, които постоянно ви разпитват и искат да научат подробности за живота ви. Започнете диета, време е за прочистване. Добре е да се работи в екип и да се ангажирате с колективни проекти. Ще изпъкнете. На 31-и преследвайте целите си и ще се похвалите с победа. На 1-и не работете в екип. Самостоятелната работа носи постижения и пари. На 2-и действайте активно, важното бързо ще се уреди. 3-и е добър за покупка на имот, офис или жилище. На 4-и стойте в сянка, конкуренцията е безмилостна. На 5-и се доверете на интуицията.

Близнаци 21 май – 21 юни

Марс напуска Везните, където до момента се е държал прилично и балансирано. В знака на Скорпиона той ще жили и хапе, ще провокира насъбраното и стаеното с времето. Виното на търпението ще изкипи. Огромна преобразуваща сила е скрита в този ден. Старото си тръгва охулено и оплюто, дори и да е донесло нещо добро. Активно укрепвайте и се погрижете за здравето си. На 30-и започват промени и реформи на всички нива. Организирайте съвместни срещи и тръгнете заедно в нова посока. В живота ви може да се появи спонсор, защитник и покровител. Само любовният си живот трудно ще контролирате. Щадете се, не се опитвайте точно днес да оправяте света. На 31-и се постарайте да доведете до край поне едно свое начинание. 1-и е ден на взаимно надвикване. Където се съберат повече хора ще възникнат конфликти. На 2-3-и сте в личен и професионален подем. Ще постигнете всяка цел и ще се похвалите с победа. На 4-и нищо важно не предприемайте. 5-и идва с откровение за бъдещето.

Рак 22 юни – 21 юли

Дни за реформи. Търсете нова база, на която да развивате личните си и професионални дела. Прекъснете връзки, които по някакъв начин ви ограбват. Включете на пълна мощност скритите резерви, които ще помогнат да заемете сигурна и обезпечаваща бъдещето ви позиция. Някои отношения ще отпаднат, ще усетите, че времето им е отминало и вече друго е станало приоритет. Лесно с отдава енергия и то за нещо безсмислено и несъществено. Дистанцирайте се от места на агресия и конфликти. Действайте методично и не се давайте без бой. Бъдете готови да промените в движение посоката или исканията си. 30-и изисква да започнете с промените, които все отлагате. 31-и ще ви донесе поне една награда и придобивка. За 1-и не планирайте съвместни начинания. Напрежението ще нараства, трудно ще се разберете дори и с най-близките ви хора. На 2-и пътят ви е като бягане с препятствия. Всеки тегли въжето в своята посока, претендира за собствност и лична самостоятелност.Ще водите тежки битки. На 3-и може да уредите имотен или юридически спор. 4-и е рисков, а 5-и приземяващ.

Лъв 22 юли – 22 август

Изправени сте пред тежки кризи и юридически проблеми. Не нарушавайте закони и предписания. Луната от вашия знак е в опозиция на Юпитер и в конфликт с Уран. Лесно избухват скандали. Трудно овладявате импулсите и излизате извън релсите на вродената си дипломатичност. Каквото се развали трудно ще се оправи. Думите и действията от този ден няма да може да се върнат назад. 30-и е ден на коренната реформа и промяна, особено в живота на родените в третата декада. От 31-и сменяме времето и животът ни се променя. Насочете мислите си в една посока. Някой слага край и на аргенския живот или приключва важен проект. Ако включите в личните си инициативи трета страна проблемите ще никнат като гъби. 1-и е ден на неразбории. Каквато и преграда да срещнете ще се справите и ще продължите напред. Може да се окаже, че сте на точното място, където има тенденция да останете и да приземите задълго личната си амбиция. На 2-и всичко лесно се урежда, а на 3-и намирате ново място на сила. 4-и е рисков и опасен, нищо да не се предприема. На 5-и се доверете на интуицията и ще си спестите доста неприятности.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е важно да стъпиш на нова база, да промениш мислене, намерения и действия, за да излезеш от омагьосания кръг на изчакването. Не правете услуги и не искайте такива. Може да излезете виновни за чужда вина. Заемете се с лечебни и релаксиращи процедури. Добре е да излезете сред природата и да укрепвате здравето си по всички възможни начини. Сексът е на ниво. На 30-и се опитвате да скъсате веригите, които ви свързват с някого и нещо. Тенденцията е да се рита срещу ръжена. Този ден показва кой е най-важният ви приоритет, а това по някакъв начин ще ви успокои и насърчи да действате активно в избраната цел и посока. Желателно е да се посещават учителите, ако сте в такава роля, не лъжете. На 31-и Луната навлиза в Дева и насочва мислите ви само в една посока. На 1-и проведете консултация със специалист. Амбицията ви достига високи нива и руши дигите на забраните. На 2-и е време за старт на нови инициативи, а на 3-и уредете имотна сделка. На 4-и нищо важно да не се започва. На 5-и правите крачка към любовта.

Везни 23 септември – 22 октомври

До днес Марс във вашия знак правеше повече бели, вместо да решава проблемите, да енергизира и стимулира. В знака на Скорпиона той събужда желанието за коренна промяна. От днес започват интензивни движения в обществения и политически живот. Ще бъдат поставени ребром въпросите, които не търпят отлагане. Надига се стихия, която ще бъде трудно управляема. Търсете си мястото. На 30-и Марс напуска вашия знак. Олеква ви на едно ниво, но на друго започват промени. Пазете се от случайни контакти. Не позволявайте на странични хора да ви отклоняват от целта. Проведете нужните огледи на терени и имоти. Не споделяйте нищо докато не направите своя окончателен избор. Не отклонявайте покани, организирайте срещи, преговаряйте с евентуални партньори и спонсори. 31-и изисква бързо да се приключи с поетите задачи и ангажименти. На 1-и проведете нужните консултации. На 2-3-и Луната е във Везни. Очертават се промени, пътувания, нов избор и неочаквани срещи. Не отклонявайте предложения. 4-и е рисков и агресивен, а 5-и дълбоко интуитивен.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Този ден отваря кутията на Пандора. Бъдете внимателни в действията си, за да не засегнете прибързано нечии интереси. Не е изключено приятели да се обърнат във врагове, а враговете в приятели. Предстои коренен обрат в отношенията на лично и професионално ниво. В тизи уикенд е важно на каква база ще стъпите, как ще разпределите пари, отговорности и задължения. Навлизащият Марс в знака на екзалтацията си Скорпиона вади меча от ножницата на 30-и. Край с изчаквателната политика, започват бързи и агресивни промени. Всяка промяна в програмата ще ви вкарва в неприятности и излишни разходи, ще ви носи болка и проблеми. Някой се опитва да използва силата ви за лични цели. Ще имат успех само разговорите водени на четири очи, а другите ще хвърлят прах в очите.Преговаряйте, кандидатствайте по спонсорски програми, планирайте пътувания към зареждащи тялото и душата места и хора. На 31-и ограничете контактите, враговете опитват да вкарат в живота ви своя Троянски кон. На 1-и не влизайте в преговори. На 2-3-и правите важна крачка напред. 4-и активизира негативни сили. На 5-и слушайте интуицията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Марс навлиза в Скорпион и повишава степента на риска. Ще се наложи да използвате всички ресурси и варианти, за да получите каквото ви е нужно. Този ден активизира личния ви потенциал и налага коренни реформи в начина на работа и общуване. Сексуалната ви енергия достига високи нива, така че няма да се изложите, стига да не се разпилявате в двойнствени връзки. Включете резервите на пълна мощност. Не започвайте нова дейност и връзка, независимо добрата възможност. Започнете прочистваща диета и се ориентирайте към довършване на поетите в миналото ангажименти. Очертават се странични намеси. Напрежението се изостря, увеличете дистанциите. Колега може да се опита да ви замести и измести. Бъдете на мястото си. 30-и дава възможност за заемане на нова база и позиция. 31-и носи изпитание за връзките, не е ден за първа среща. На 1-и влизате в преразход на енергия и средства, очертават се конфликти. На 2-3-и ще постигнете много и ще се внедрите на желаната позиция. Чакайте повишение. На 4-и нищо важно да не се започва. На 5-и действайте по чувство и усет.

Козирог 22 декември – 20 януари

Сутринта може да започне спокойно, но с напредването на деня в живота ви ще се разразяват бури и урагани от чувства и настроения, които ще променят отношения и начин на живот и ще ви извадят от зоната ви на комфорт. Някой започва да подрежда нова база за работа или дом, в който да се устрои. Може да намерите нужното лекарство за тежка болест или решение на проблемите ви. 30-и е ден на големи и малки революции, на желание за реформи и промяна. На 31-и постигате това, за което сте хвърлили доста усилия. Ден за приключване на започнати в миналото инициативи. Чакайте награда за положените в миналото усилия. Разчитайте на старите си партньори, днес не е добре за нови запознанства. Разчитайте на старите си партньори, днес не е добре за нови запознанства. 1-и носи предимства на родените в третата декада. Споровете не са констуктивни, а задълбават на лична основа. Работете самостоятелно. Успявате да убедите някой да ви съдейства. На 2-3-и всичко ще става с мъка. 4-и изисква самоконтрол и временна изолация, а 5-и доверие в силите си.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Даваме си сметка какво сме направили за другите и какво правят те за нас. Ще се усетят болезнено празнините в отношенията, а това ще наложи да се направят промените, които не търпят отлагане. Някой ще се премести, друг ще обърне гръб и ще тръгне по свой път, а трети ще си каже каквото му тежи, ще се опита да привлече и предразположи другите. Трудно ще ви се получи. Очертава се труден период. Първият и последните два дни ще са особено тежки за вас. Новолунието в Скорпион ще засегне болезнено родените в първата декада. Важното е да не сменяте посоката от вчерашния ден и да не правите промени под въздействие на случайни срещи и хора, които и друг път са ви поставяли в рискови положения. Започнете прочистваща диета, прочистете се и от шлаката в душата. Стигаме до финала на отношенията си. 30-и е агресивен и редактиращ. 31-и изисква да се приключва. На 1-ви не влизайте в конфликти. 2-3-и носят късмет, лични и творчески успехи. 4-и активизира тъмни сили и мисли и навява отчаяние. На 5-и ще ви помогне интуицията.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на регенерация, събуждат се огромни сили в организма ни. Ще се преборите с тежък проблем във връзките или здравето. Опитайте да се разширите и окопаете на новозавладените позиции. Край с нерешителността. Вечерта е любовна, Луната е в перфектен аспект с Венера. Сега е момента да решите с кого ще продължите. Утрешният ден заземява и води към финала. 30-и е ден на фундамента, завладейте нов терен и позиция. На 31-и и 1-и Луната ви гледа в опозиция от Дева. Нищо ново да не се започва, ако не искате да страдате, да се провалите, да загубите пари и предимства. Ще получат награда само тези, които съберат сили и стигнат до финала, които изпълнят дадените обещения и представят готовите си решения или продукти. Навсякъде ще срещате прикрито или открито противопоставяне. Постарайте се да овладеете негативните емоции и да не разрушите лични и професионални връзки. На 2-и направете важна крачка в нова посока, а на 3-и се окопайте на новото място. Може да намерите помещение за бъдеща дейност и през уикенда да се преместите. На 4-и не се намесвайте в чуждия избор. 5-и е интуитивен.