Дамските часовници – класическо бижу или необходимост в ежедневието

1541

Часовникът се появява в древността, като и до днес остава най-уникалния и правдоподобен начин за измерване на времето. Днес, той се превръща в аксесоар, демонстриращ добър вкус, класа, стил и положение. Часовникът е малкото бижу, допълващо една съвършена визия, както за дамите, така и за господата.

Снимка: Super Brands Discounter

Дамските часовници все по-често са не просто функционален аксесоар, а незаменимо допълнение към цялостния стил. Едно истинско украшение, което да завърши по най-добрия начин визия на всяка дама. Правилното съчетаване на модела часовник и стила на облеклото е признак на класа, на чувството за естетика и усещането към детайла. Качества, с които всяка жена обича да изразява себе си.

Съвременната жена, в крак с модата, трябва да вземе под внимание гардероба си и начина си на живот. В този смисъл, един добре подбран часовник, е идеален завършек на цялостната визия, била тя строго-елегантна, ежедневна или спортна.

Часовниците, които ще намерите на sbdiscounter.bg са винаги в крак с най-новите модни трендове. Предложенията ни са достъпни като цени и добре подбрани като стилове, така че всеки може да открие модел, който му допада.

На пазара в момента съществува огромно разнообразие от модели, с най-различен дизайн и многобройни функции, които да завършат абсолютно всеки стил, по най-добрия начин. И като говорим за разнообразие, компании, като Calvin Klein, Guess, Just Cavalli, Furla, Versace, Michael Kors и др. известни дизайнерски компании, предлагат модерни, красиви, изключителни уникати в света на часовниците.

Трендове при дамските часовници
Тенденциите в последните няколко години са подчинени на комфорта, който дамските часовници трябва да осигуряват на своята притежателка. Удобството обаче не означава компромис с атрактивната визия.

Снимка: Super Brands Discounter
  • Класическите модели – винаги актуални и непреходни.
    Ако сте сред привържениците на класическата и изчистена визия, може да заложите на дизайн, който е от дълго време на пазара. Независимо от повода, за който се подготвяте, универсалните модели са истинско бижу, което освен, че ще ви служи вярно и би бил и прекрасен завършек на вашият аутфит.
    При дамските часовници също има мода, която върви ръка за ръка с тенденциите на сезона.
  • Цветни модели – според сезона
    По правило за пролетно-летния сезон, моделите са по-светли, цветни и живи. Смелите и ярки цветове, сред които особено впечатление правят жълто, оранжево, зелено и червено, са абсолютен хит през изминалите няколко сезона. Такъв тип контрастен аксесоар моментално се превръща в акцент във всяка визия. През есента и зимата, актуалните модели са характерни с по-тъмни и земни цветове, с по-обрани декорации и по-твърдо излъчване.
  • Топ тенденции
    Розовото злато е една от най-горещите тенденции при часовниците в момента. Моделите са с гривни, рамки, циферблати, които придават по-женствен вид от класическото злато. Такъв модел е Courtney на Michael Kors, стилен, нежен и подходящ за дамите, които искат да поддържат своята елегантност, а тя никога не излиза от мода.
  • Екзотика и лукс
    Един на милион или по-точно 25 милиона. Такъв е часовника на брандът Chopard – 163 карата, върху часовник и един 15 каратов розов диамант. Още един 12 каратов, син, плюс 11 каратов бял диамант, всички те събрани под формата на флорални мотиви върху верижка от жълти и бели диаманти. Всъщност това е и най-скъпия часовник в света и можем да сме сигурни, че притежателката на този луксозен екземпляр не го използва, за да провери колко е часа.

Дали ще е предпочитана безкрайната елегантност на някой луксозен часовник, или най-горещия вид за сезона, най-важния ключ за за използването на часовника като аксесоар е, той да се носи с увереност. Нашите предложения за ежедневен часовник се базират на модерна, и семпла линия, която би била модерна и в крак с повечето бъдещи тенденции. И нека не забравяме, че за всеки един стил, та дори и при часовниците времето е основен показател за издръжливост.