Везни: Постарайте се да се настроите на философска вълна

128

Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по-късно!

Близнаци

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска да прекара с Вас максимално възможното количество време, но във Вашите представи понятията за максимум някак ще се разминават. Опитайте се по някакъв начин да ги координирате и да ги доведете до средно аритметично.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще успеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Днес ще разберете, че много действия, отнасящи се до Вашия личен живот, правите автоматично, без да се замисляте кой-знае колко защо и по какви причини се случва това, а и защо се случва точно по такъв начин. Ако това е вярно и за думата „обичам”, трябва да се замислите за целесъобразността на вашите взаимоотношения.

Дева

За Вас този ден ще бъде благоприятен. Това ще позволи да реализирате много отдавнашни свои намерения, и да осъществите замисли, които съвсем до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате възможност да заздравите своите професионални позиции, а Вашето трудолюбие ще стане сериозно преимущество пред конкурентите. Романтичните срещи ще преминават много добре, макар че чувството на разочарование не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, ако става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „половинка”.

Везни

Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не трябва да пришпорвате събитията, да проявявате нетърпение и да потискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не трябва да Ви притесняват. Те няма да Ви попречат да достигнете целта , ако не започнете да нервничите и не допуснете куп грешки. Възможно е преодоляване на различни отдавнашни разногласия с деловите партньори, които в крайна сметка ще разберат, че на Вашето мнение може и трябва да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите , до колко обмислени и верни са били взетите неотдавна от Вас решения, отнасящи се до личния Ви живот. Сега е все още възможно да обмислите всичко и да се откажете.

Скорпион

Чак до късно вечерта ще бъдете във фокуса на вниманието на Фортуна. Това е успешен и многообещаващ ден. Ще можете доста добре да покажете своите таланти и способности. Освен това денят е отличен за тържества, празненства и рекламни акции. Помнете, че звездите могат само да привлекат Вашето внимание върху някаква страна от живота или да Ви предскажат някои тенденции, но в никакъв случай няма да опишат точно Вашето бъдеще.

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.

Козирог

Ако у Вас се е натрупало голямо количество необработена информация (факти, цифри, разнородни сведения), още от самата сутрин се заемете с нейната систематизация. Това е подходящо време за съставяне и изучаване на длъжностни инструкции, заповеди, за изпращане на делови писма и провеждане на служебни съвещания. Всички средства за връзки, с които разполагате, трябва да бъдат в изправност и да функционират идеално. Не лош момент за посещение на лекар, за закупуване на нов лекарствен препарат, за начало на курс с оригинални лечебни процедури.

Водолей

Някой в последно време е предизвикал у Вас много позитивни емоции, като Ви е дал да разберете, че чувствата Ви са взаимни. И какво да правите от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на шок, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете заедно да вечеряте. Трябва да съберете сили, за да имате възможност да правите и за в бъдеще същото добро впечатление.

Риби

Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

Източник: lamqta.com