Пълен седмичен хороскоп: Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите

5189

Овен 21 март – 20 април

16-и е свързан със съзиданието и градежа. Чудесен момент за ремонти не само в дома, а и в посока на личните и партньорски отношения. Символи на 17-и са царските отрибути, меча и короната чакащи ви на върха на планината. Може да осъществите голямата си амбиция или да започнете мъчителното изкачване към върха на славата и големите надежди. Активизират се огромни сили. 18-и пък е животопроменящ ден. Планетата на бизнеса Меркурий и планетата на правото и закона Юпитер тръгват в директна посока, а това ще отприщи залпово търговските дела и ще активизира пазарите. От този мемент е добре да се регистрират нови фирми. На 19-и съдбата завърта своето колело и което е било отдолу, без шанс и глас, сега вече се стабилизира и поставя на масата за преговори своите искания. Досегашните лидери бият отбой и търсят на кого да се опрат. Очертават се рокади на работното ви място. 20-и е един от най-подходящите дни в месеца за съвместна работа, за създаване на нови фирми и сдружения, за привличане на нова клиентела, партньори. Всеки трябва да намери своята среда, мястото си и терена. На 21-и печелят големите акули. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Пълнолунието ще напълни едни джобове за сметка на други. 22-и пък е ден на отстъпки, на желание за помирение и признаване на някои свободи и нужди на тези, които до момента са били подтискани и ограничавани. Давате повече свобода на децата и допълнителни джобни. Но в нищо не бива да се прекалява.

Телец 21 април – 20 май

16-и е ден на разширение. Един започва, а друг приключва с ремонтите. Постарайте се до няколко дни да финализирате програмата с преустройствата и да сте готови за новите дейности и инициативи. 17-и е свързан с оригинални хрумвания. Една на пръв поглед зациклена ситуация ще намери разрешението си и даже ще се окаже трамплин за бърз успех в бъдеще. Сложете в ред любовните си връзки. Край с изчаквателната политика в бизнеса и търговската дейност на 18-и. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. Не бива да се бърза. 19-и е ден на пръстена и колелото. Текат преговори за бъдещи съюзи и съвместни делови проекти. Някой ще се обвърже в спасителен съюз, а друг ще си сложи камък на шията с неравностойни договори и ангажименти. 20-и е важен да се определиш към коя група и среда принадлежиш и да знаеш под чие крило да застанеш. Ден на призив. Печелят тези, които са си създали своя кръг на доверените хора или са били допуснати до такъв. 21-и е свързан с изкушения и съблазни, на които е трудно да се устои. Луната е в златния Телец. Битката за пари и ресурси навлиза в агресивна фаза. На 22-и може да сключите взаимно изгодни договори, да преговаряте на равностойно ниво и да останете доволни от предложените оферти. Чудесен ден за годежи и брачно предложение.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 16-и Луна от Риби и Венера от Стрелец образуват конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Вероятни са проблеми в любовта, и компроматна игра целяща да нанесе удар не толкова на личния ви, колкото на обществения ви живот. На 17-и преценете какво си струва труда. В организма ни се събуждат мощни сили, които трудно се контролират, но използвани по предназначение ще ви донесат успехи и пари.

На 18-и Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и дават старт на замразените проекти и бизнес начинания. Не бързайте, ключът е в ключалката, но вратата още е заключена. 19-и е за промени на външно ниво, които ще са знак, че започват и дълбоките промени. Целта е да се привлекат почитатели от противниковия лагер. 20-и пък е най-добрият ден от периода за старт на нови начинания, проекти и дейности. Сега е моментът да се свикват събрания, да се провеждат конкурси, да се стиковат искания и намерения, да се сключват новите договори и споразумения. Оформят се лагерите. 21-и носи конфликти между поколенията и между старите и нови играчи на пазара. Очертават се опити за детрониране. Мненията на родители и деца тотално се различават. 22-и е символ на деня е човешката душа, която търси покой, разбиране и съчувствие. Ще спечелите битката въоръжени с тези три оръжия.

Рак 22 юни – 21 юли

На 16-и родените в първата декада може да направят полезни за бъдещето си връзки. Намирате тайни и явни източници на сила, подкрепа и любов. Ще ви търсят тези, с които заедно ще вървите в бъдеще. На 17-и ще почувствате прилив на сили. Проведете общо прочистване на организма и душата. Вземете решение с кого ще вървите напред и с кого ще прекратите контакта. 18-и прекарва рязка граница между миналото и бъдещето. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. До два дни ще се даде ход на стопирани в миналото дейности и начинания. На 19-и Луна и Плутон са в конфликт със Слънцето на родените в третата декада, но Луна и Венера са в перфектна конфигурация. По всички възможни начини ще ви се пречи днес и утре. Ще ви отказват от намеренията ви, особено в посока на имотни и наследствени дела. Не се отказвайте от любовта. На 20-и всеки трябва да намери и задържи своя партньор. Включете се в инициативите на своята група по интереси. Ще ви е трудно да работите под нечия шапка. 21-и е безкопромисен ден, апетитите се изострят, всеки гони бърза печалба и търси начин да спечели повече независимо от цената, която ще трябва да плати. Шансовете да се постигне консенсус по спорните въпроси на 22-и е голям. Подновете преговори. Ще има напредък всяка връзка, ако се решите на взаимни отстъпки и компромиси. Крясъците разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. Сексът е противопоказен.

Лъв 22 юли – 22 август

16-и е ден на самовглъбение. Символ на деня са тайните източници на енергия в нас и около нас, които всеки може и трябва да открие и използва. Време е да се гради и надгражда. На 17-и може да постигнете нещо, за което сте се борили и чакали дълго. Символи са скиптъра и короната на върха на планината от амбиция. Всеки на своето ниво може да постигне максимума и да вземе решение как да действа от утре в променящата се ситуация. 18-и вдига бариерата пред търговската и бизнес инициатива. Колкото дадеш или предложиш в този ден, двойно ще получиш. Кандидатствайте за финансиране и финансирайте начинанията на близките и децата. 19-и е ден на пръстена и колелото. Нещата така ще се завъртят, че предложенията ви може да станат актуални и приемливи дори и в средите на пряката ви конкуренция. На 20-и печелите на два фронта. Правите пробив на ново място и привличате симпатизанти. Няма да останете излъгани и в посока на любовта. Луна и Венера ви облъчват в перфектни аспекти. Независимо, че на 21-и е пълнолуние, над вас тегне сянката на съмнението в нечия лоялност или приятелски намерения. Апетитите се изострят и някои обещания няма да се спазят. Това ще доведе до загуба на средства и престижни позиции за родените в първата декада. На 22-и и за родените в третата декада съдбата е подготвила изпитания, но повече в юридически план. Съветът е да проучите и разберете другата гледна точка. Може да се изправите пред непреодолими юридически прегради.

Дева 23 август – 22 септември

На 16-и се отдалечавате от ценни източници на сила и ресурс за вас. Не взимайте важни решения до 18-и. Не започвайте нови връзки и не влизайте в нова среда. 17-и е високо енергиен. Родените в третата декада достигат върховата си точка на търпение и се решават на промени, които може да им донесат и доста неприятности в бъдеще. От 18-и Мекурий и Юпитер тръгват в директна посока, а това ще се отрази положително на бизнес инициативите и деловите връзки. На първо време кандидатствайте по спонсорски проекти и сами подкрепете нечия инициатива преди да поискате нещо в замяна. 19-и е ден на коренна трансформация, на промени във външния вид, в начина ни на действие и общуване, които говорят за решително отприщване на вътрешното напрежение стаявано от доста време. Съдбата завърта своето колело. 20-и е ден на тръбача, който свири сбор. Всеки трябва да намери своето място. На 21-и никой на никого няма да направи отстъпка и компромис, особено за пари. Луната преминава през градусите на финансова акзалтация. Скандалите в този ден разболяват. След големите схатки, на 22-и настава мир. Броят се печалби и наличности и се търси компромисният вариант за съвместна работа и дейност.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 16-и в живота ви може да се появи спонсор или да преоткриете хората, които вървят до вас. В труден момент ще получите разбиране и подкрепа. Може да се освободите от тежко задължение и да разрешите семеен проблем. На 17-и се събуждат регенериращи сили в тялото и в душата. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гръбначния стълб и в следващите дни ще помага да се държим изправено, да не се поддаваме на манипулации и натиск. Съдбата отваря затегнатото кранче на личната инициатива на 18-и. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и бизнесът се отпушва. Не бързайте, днес е важно да подкрепиш някого, да седействаш на тези, с които би могъл да влезеш в партньорски съюз. 19- и е ден на колелото, някой изплува от тинята, а друг потъва в нея след тежка компроматна битка. Предстоят трансформации, играе се театър, в който всички сме марионетки. На 20-и действа максимата „всяка коза за свой крак”. Движете се в позната среда, в която сте максимално защитени. Време е да изхвърлите от кръга на доверените хора тези, на които нямате доверие или вече не играят по правилата.

21-и е свързан с тежки битки и конфликти както на човешко, така и на астрално ниво. На всяка крачка ще се предлагат изкушения, ще действат и платени изкусители и някой може да кривне встрани от пътя. 22-и е ден на омиротворение и успокоение. Променете тактиката, кажете си, че няма да се ядосвате за нищо или поне няма да позволявате да ви провокират. Обърнете всичко на майтап.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 16-и си осигурявате нужната подкрепа и съдействие за постигане на важните ви цели. Ден на съзиданието, градежа и строителните дейности. Време е за приключване на ремонти и довършване на нещата, които отдавна сте подхванали. На 17-и родените във втората декада ще изкачат висок връх в личния живот и кариерата и ще получат в този ден подкрепата и овациите, на които са надяват. Освобождава се залпово енергиен потенциал. Тръгващите в директна посока Меркурий и Юпитер отварят на 18-и вратата към новите бизнес споразумения. На първо време през нея е добре да влезе благотворителността, да се задвижат спонсорски и стимулиращи търговията дейности. 19-и и ден на преговори на чаша лечебен билков чай. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват от тялото и ума. Облечете се по различен начин и ще ви приемат различно. На 20-и не пропускайте нито една възможност за преговори и делови срещи в днешния ден. Сега е моментът да подпишете новите си договори. На 21-и работата ви може да зацикли, да се появи някакава липса или юридическо притеснение. Внмавайте и не теглете по възможност кредити точно в тези дни. На 22-и не тръгвайте рано на път. Спазвайте закони и разпоредби. Всяко нарушение днес ще се плаща с лихвите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в първата декада 16-и носи неочаквано натоварване и криза в отношенията с околните. В момента е важно да запазите завоюваната в миналото позиция. Може да се наложат реформи и ремонти. На 17-и ви примамват високи върхове, търсите начин да постигнете максималното в средата си и да покажете на какво сте способни. Смирете амбицията. Под влияние сте на свои и чужди фикс идеи и фобии. На 18-и родените в последните дни на зодията преминават през пречистваща трансформация. Днес се връщат каещите се грешници, търси се път към тези, с които в миналото сме тръгнали в различни посоки. Всяка промяна на 19-и ще носи стимули за бъдещето. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия, редактирайте мислите и вземете решение в каква посока ще се движите в личен и професионален план. 20-и може да се окаже един от от най-важните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ще ви вдига нивото. Добре е да се подписват нови договори, да се правят големи инвестиции и вложения и да се тръгва по нов път. На 21-и амбицията завива в посока на агресия към всичко и всеки, който се изпречи на пътя ни. Движат ви страсти и болезнени желания, влизате в конфликти за пари и за място под слънцето. На 22-и проведете нужните разговори, създайте благоприятна среда за споделяне в семейството. Лесно може да се раздели това, което до момента е било неделимо, така че всяка от страните да остане доволна.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 16-и е от значение на каква база ще стъпиш, как ще си подредиш живота и какво ще приемеш като личен и професионален приоритет. Не рушете, а градете и надграждайте. Укрепвайте семейните връзки.

17-и е един от дните, в които се постигат победи и всеки може да стигне заветния връх на една своя амбиция. Ще се събудите с прилив на енергия, която няма да ви даде възможност да се излежавате. Всичко, с което се захванете ще ви носи удовлетворение на душата и сетивата. На 18-и тръгващите в директна посока Юпитер и Меркурий слагат край на изчаквателния период. Време е да се стартират нови начинания, да се започне нова работа или нов професионален проект. На 19-и новите условия изискват и нова визия, нов имидж, нова марка и лого на дейноста ви. Нагодете се към новите изисквания и се опитайте да останете актуални в средата си. На 20-и за всеки е важно да влезе в своята група, да привлече свои хора към дейноста, която смята да развива. Родените в третата декада ще получат първоначално откази, но след това ще ги залее лавина от предложения. На 21-и много приятелства ще се развалят, много тежки думи ще се кажат и много хора ще бъдат излъгани в очакванията си за по-добро материално положение. 22-и е хармоничен и успешен ден. Ще се разберете по спорните въпроси, ще получите това което искате и ще дадете това, което сте обещали. Бъдете добронамерени.

Водолей 21 януари – 19 февруари

16-и позволява да стъпите на сигурна база, да спечелите нечие доверие, а ако вече сте го спечелили да се обвържете в делови съюз. В живота ви се появява спонсор. На 17-и тези, които са положили усилия в миналото, ще получат висока оценка за работата, подкрепата и любовта. Символ е корона на върха на планината. Всеки може да изкачи своя връх, да се огледа и да си даде сметка за изминалия път. На 18-и се доверете на сърцето, направете това, за което някой ви помоли. Осъществете важни контакти, преговаряйте със спонсори и кандидатствайте за субсидии от държавата. Юпитер от Водолей тръгва директно.

На 19-и ако вече сте на нова работа или ви предстоят важни делови срещи, добре е да си прегледате гардероба и да изберете нещо синхронно със средата, в която влизате. Не си позволявайте да отидете неглиже на важни бизнес срещи. 20-и е ден на призив. Не може да си позволите колебания, особено ако ви търсят или предлагат работа на две места. Трябва да изберете едното, да отрежете от раз и да се определите към кой лагер принадлежите. 21-и е тежък, агресивен и рисков ден. Който може, притиска и елиминира конкурента. Няма да се спазват правила. 22-и пък е ден на умереността, която е един от символите на Водолея. Не отивайте в крайности и не взимате необмислени решения, след които няма връщане назад.

Риби 20 февруари – 20 март

Осигурете си личен комфорт на 16-и. Приключете ремонти и оправете това, което сте обещали. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще имате успех. На 17-и всеки на своето ниво може да постигне максимума, да се свърже с подходящите хора и да направи крачка към заветната си цел, която ще помогне да се справи с житейските битки и неволи. 18-и е ден на сърцето и на любовта. И точно в този момент Меркурий и Юпитер тръгват директно и насочват погледите към бизнеса. На втори план остават обещанията дадени на близките. На 19-и подреждаме гардероба, вадим подходящите тоалети и правим външите промени, които ще покажат, че вече сме се променили и на вътрешно душевно ниво. Всяка промяна във визията ще говори нещо на околните. На 20-и се събираме в групи по интереси в бизнеса или в личен и тренировъчен план. Време е всеки да направи избора си на екип и среда и от утре да е облечен в цвета на отбора, а и мислите му да са синхронни с техните. Тръбачът- съдба свири сбор. 21-и е ден на хищниците. Ако ще си риба, бъди акула, цацата ще бъде изядена и употрбена. Не се предоверявайте, подбирайте приятелствата и персонала. След двата активни дни, на 22-и ситуацията се успокоява. Нужно е време за размисъл, за подготвяне на новите проекти или за „претопляне на старата манджа”, която ще се предложи на множеството.