Радостин Василев, ИТН: Мафията във футбола победи с избора на Борислав Михайлов

51
blank
Кадър: Facebook
- Реклама -

„Умишлено изчаках да преспя. Искаше ми се да греша“. Това написа Радостин Василев в личния си профил във Фейсбук

„Уви, не греша. Трудно се прави нещо хубаво в България, а във футбола е още по-трудно. Аз съм един от първите, които казаха, че БФС е мафия през 2009 г. и тогава бяхме неколцина“, продължава в поста си той.

„И в държавата и във футбола мръсниците искат да те смачкат, да те няма, присмиват се, обиждат. Твърде дълго е било мракобесна нощ в нашата родина, а във футбола буквално непрогледна. Хората са свикнали със състоянието на летаргия. То се е превърнало в битие и от там в съзнание. Вече си мислят, че тъмното им харесва, заблуждават се, че виждат в него и дори го считат за норма. Скоро ще играем футбол на тъмно и ще се радваме“, пише Василев.

- Реклама -

„Вчера дълбоката държава във футбола ни, в лицето на Борислав Михайлов, спечели срещу кандидат, който търси промяна и развитие. Кандидат с авторитет и екип от професионалисти, а не легендарни пияници и пропаднали величия. Вчера тежките софри, алкохолът, фалша и корупцията във футбола, победиха шансът за промяна и интелектът. Така е и в държавата за сега. Не трябва да позволяваме това да продължава и всеки от нас трябва да даде своя принос!“, казва Радостин Василев.

- Реклама -