Региоком открива нов офис във Варна и още 220 работни места

4457

Компанията предлага кариерна реализация на немскоговорящи

Немската компания Региоком стъпва в България през 2006 г., като оттогава не спира да се развива и увеличава екипа си, който вече наброява над 1000 души във Варна, Русе, София, Велико Търново и Бургас. Почти 400 от тях работят във Варна, а от ръководството съобщават, че до края на тази година ще бъдат създадени още над 200 работни места и в града ще отвори врати втори офис.

Офис на Региоком във Варна

Региоком предлага услуги основно в сферата на Customer Support в най-различни браншове на големи международни концерни. Специалистите, които топ работодателят набира към момента, ще се занимават с професионалното обслужане на клиенти на немския пазар по мейл и телефон. 

„Тук живеят много немскоговорящи и висококвалифицирани специалисти. Когато видим потенциал у някого, нямаме търпение да му помогнем да го развие. Региоком предлага много добра възможност за реализация на хората, които са избрали морския град.“, разказва Яна Людериц, управител на Региоком България. „Сигурната работа в голяма немска компания е отлична алтернатива за заетите в туризма, които извън сезона имат възможност да използват езиковите си компетенции“, съветва г-жа Людериц.

Яна Людериц, управител на Региоком България

Новият офис предстои да бъде разкрит до края на тази година. Той ще се разпростира на над 1000 кв. м. и ще предлага на своите служители модерни и комфортни пространства за работа и почивка. 

Освен нова сграда, сред плановете на немската компания през тази година, са и множество нови проекти, които ще разширят експертизата и́. Към момента Региоком има редица  успешнo реализирани проекти в сферата на енергетиката, телекомуникациите и търговията.

За да изпълни бизнес плана си, компанията планира да назначава нови групи служители във Варна всеки месец. Повече за отворените позиции и възможностите, които немският работодател предлага, може да намерите на кариерната страница. За да се запознаете отблизо с екипа и да усетите атмосферата от офиса на компанията, може да се включите и в онлайн  събитие със специалисти по подбор на персонал, което ще се състои на 14-ти октомври от 17:00ч. Детайли за неговото провеждане можете да намерите във фейсбук профила на Региком.