Броят на буквите в името ни влияе върху съдбата ни. Ето как

836

Оказва се, че броят броят на буквите в името ни оказват невероятно влияние върху нашият характер, а също така и върху съдбата ни. Затова трябва да внимаваме много, когато избираме имената на своите деца или домашни любимци например

Според нумеролозите числата управляват света, а броят на буквите в името ни оказват влияние върху нашата съдба. Ето как броят на буквите в името ни влияят върху нашият живот и таланти.

Нумеролози разкриха влиянието на броя на буквите в името върху съдбата и личността на собственика. Числата управляват света, смятат нумеролозите и предлагат да се провери как броят на буквите в името разкрива характера и съдбата на човек.

Помислете не само за името, дадено ви от раждането, но и за неговите умалителни варианти, както и за прякорите. Известно е, че псевдонимите също оказват влияние върху хората: не за нищо публичните личности вземат нови имена за себе си. Други променят името си в паспорта си с надеждата да поправят съдбата си.

2 Само две букви в името няма да оставят собственика му незабелязан. Собственикът на такава рядка комбинация привлича непрекъснати проблеми и редовно се сблъсква с трудности. Изпитанията го преследват цял живот.

3 Ако сте срещнали някой с трибуквено име, вероятно сте забелязали неговия упорит характер. Такъв човек, дори и да се окаже, че греши, няма да отстъпи позициите си докрай и ще отстоява позицията си. За нежния пол тази комбинация не предвещава нищо добро в личните отношения: трите букви ги даряват с известна студенина и безчувственост.

4 Ще бъде трудно за мъжете, които имат име от четири букви: такъв брой привлича житейски изпитания, ще трябва да преодолеете трудностите и да докажете своята гледна точка. При жените влиянието на четирите няма да се отрази много.

5. Петицата е господар на живота. Събрали желязната си воля в юмрук, те се стремят да постигнат всичко, което желаят. В същото време не са против да оказват натиск върху другите. Жените може да имат лични проблеми: трудно е за тези, лишени от гъвкавост и нежност, да изградят хармонични отношения.

6 Шест букви правят човека свободен и независим. Единственият проблем е, че „шестиците“ ще търсят партньор в хармония със себе си: няма да търпят слабите до себе си.

7.Седем букви даряват притежателя си с дипломатически умения. Характерът на такива хора е компромис, те са готови да направят отстъпки в името на мира на Земята и в семейството, оставяйки собствените си интереси настрана. Това качество няма да бъде много полезно в бизнес средата, а напротив, ще се превърне в ключ към успеха в семейния живот. Същото не може да се каже за мъжете: прекомерната мекота често ще им пречи.

8 Осем букви ще разкажат за раздразнителната природа на собственика и неговата пристрастност. Те декларират свободен поглед върху отношенията и затова предателството в съчетание с 8 е неизбежно.

9 Истински романтик и мечтател, с добре развита интуиция. Но носителите на девет букви гледат на света през розови очила, от наивност, неправилно оценявайки степента на възможна опасност. Трудно се справят с препятствията, слабо адаптирани са към живота. Те много бързо се разочароват в хората: за тях е трудно да намерят приятели, които са им близки по дух.

По публикацията работи: Ралица Димитрова