Сидеров е сигурен, че ще стигне до балотаж с Румен Радев

123

Волен Сидеров е сигурен, че ще стигне до балотаж на президентските избори през ноември тази година.

През 2006 година в мюсюлманските райони имаше листовки, с които се призоваваше да не се гласува за Волен Сидеров. Имам да задавам въпроси към Румен Радев. Каня го на диспут. Ако не дойде на диспут сега, то като отида на балотаж ще има разговор. Това заяви Волен Сидеров, предаде Nova.

Трябва да се окаже съпротива срещу Радев според Сидеров: „Той влезе с един измамен имидж, че това е левият човек. Аз съм българският човек, който не иска България да воюва в Русия. Радев направи така, че тук да се организират учения и да загине български пилот“.

Той изрази сериозна критика към политиката на Румен Радев: „Той не преименува връх Мусала на св. Иван Рилски, но той отказа. Той обеща да се занимае със следите, които остават от самолетите“.

Сидеров каза, че основен приоритет трябва да бъде България да не става фронтова линия: „Русия е наш съюзник и ние трябва да си помагаме. Всички санкции и опити да бъдем скарани нанасят вреда на България“.

Сидеров поиска да напуснем НАТО, обяви здравните мерки за фашистки и отсече: Целта е да ни чипират всички

Той изрази мнение, че Русия е дъщерна държава на България и страната ни трябва ясно да заяви на европейските партньори, че няма да влоши отношенията си с Русия. Сидеров заяви, че се кандидатира, за да спре колонизацията на България и да прекрати „здравния фашизъм“.