Tв водеща разказва за срещата си с принц Хари: Смърдеше на алкохол и цигари

475

Интервюто е проведено през 2012 година когато не са били най-добрите години на благородника

Британската телевизионна водеща Кейти Курик разказа за своя среща с принц Хари. По време на интервюто, проведено в Бразилия през 2012 г., благородникът „смърдял на алкохол и цигари“, пише журналистката в своя автобиографична книга. Курик разказва, че по онова време Хари бил в „дивата си фаза”.

За никого не е тайна, че малкият син на принц Чарлз и лейди Даяна посегна към наркотиците. Преди време той призна, че така е опитал да се справи с мъката след смъртта на майка си. Хари наскоро сподели в документален филм, че е изпивал огромни количества алкохол на ден. Той говори и за всичките си психични проблеми, както и за травмата, която загубата на майка му му е нанесла.

„Бях готов да пия, да приемам наркотици, да извършвам неща, които да ме карат да чувствам по-малко. Бавно осъзнах, че пия, за да прикрия чувствата си”, споделя принц Хари.

Принц Чарлз изпраща сина си в клиника, когато е едва на 17 години, след като го хваща да пуши трева. От Двореца по-късно потвърдиха, че „Хари е опитвал и други наркотици, но не е зависим”.

В автобиографичната си книга Кейти Курик разкрива подробности и за срещата си със скандалния принц Андрю. И за него водещата разказва в не особено добър контекст.

По публикацията работи Снежина Раева