Дева: Дали старите чувства могат да се възобновят?

157

Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение. За съжаление – и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Телец

Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде свързан с неблагоприятно стечение на обстоятелствата и загуби. Създалата се ситуация е доста сложна, и вече не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба личност, ще се откажете от своите цели, виждайки многото влиятелни и многобройни недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка ситуация, и му кажете това. Разбира се никой не печели винаги в Казиното на живота, но от време на време може да се падне джакпота.

Близнаци

Няма да успеете да довършите работите, които, макар и да са били важни, не са успели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате – Вие сами сте захвърлили започнатото насред път, с надеждата, че всичко някак „автоматично” ще приключи. За Ваше съжаление, това не е станало и днес трябва да се постараете, за да приключите и да се справите със ситуацията. За щастие, Вие сте достатъчно дейни и енергични, за да вземете необходимите мерки. Не би било зле, да намерите съмишленик и помощник измежду близките си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи днес е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате доста по-добре.

Рак

Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък навсякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния Ви живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената Ви глава. Основното почистване е най- безобидния и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно, а резултатите ще са изключително скромни. Много по-лесно ще е за онези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внестс бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно: ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става – при Вас това се получава доста добре…

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад  спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е невероятно – прекалено. Всъщност, любовта и разума не се съчетават особено, и затова Вашата половинка няма да бъде във възторг от промените, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си макар и капчица от своето обичайно безумство…

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек.

Стрелец

Не се поддавайте прекалено често на смяна на настроението. Времето е подходящо за удовлетворяване на личните потребности, но прекомерната нестабилност и излишните капризи не само че няма да са Ви от полза, а даже ще се окажат пречка. По тази прична малко самодисциплина, сериозност и отговорност, ще се окажат необходимо и достатъчно условие за да се справите с всяка работа и бързо да намерите оригинални решения за задачи от всякакъв род. Ако чувствате, че не Ви достигат знания, обърете се към по-опитни хора, на които имате доверие и на които сте убедени, че може да разчитате.

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Да се свиете на кравай, да се заврете в най- далечния ъгъл и да се покриете с някаква вехтория…. Да, днес не сте най-общителния човек, а и не искате да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара… Общуването с любимия може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от две думи: „Обичам те”, и всичко ще бъде достатъчно.

Риби

През този ден всичко, което Ви се е струвало очевидно в отношенията с Вашия любим човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и даже да го умножите , стига да имате желание и търпение. А у Вас те трябва да са предостатъчно…

Източник: lamqta.com