Какво вещаят звездите: Седмичен хороскоп

705

Овен

Движението ще ви доставя удоволствие

Днес обмисляйте новости, правете планове, преследвайте целите си. Прекарайте вечерта с любимите си хора. В понеделник тези, които ще са по работните си места, да насочат усилията си към завършване на задачи и гонене на срокове. Във вторник не се подлагайте на рискове и излишно напрежение. Не подценявайте конкуренти жени. В сряда бъдете откровени, но деликатни. Четвъртък е отличен ден за покупки. Не стойте дълго пред компютъра. В петък бъдете внимателни, не общувайте с мрачни хора, не се поддавайте на страхове и черни мисли.

Телец

Ще предусещате неприятности

Днес денят за вас ще бъде сложен, ще имате ядове с деца, ще срещате съпротива по всички направления. Утре се опитайте да промените тази атмосфера, ще имате такива възможности. В понеделник ви идва вдъхновение и всичко в работата ви се удава лесно. Във вторник не си хабете силите за трудни задачи, отложете ги. В сряда бъдете инициативни. Финансовите ви дела не са особено добри и в четвъртък се занимавайте с тях. В петък получавате всичко, което искате.

Близнаци

Седмицата не е подходяща за експерименти

Днес проверявайте всяка техника, която се каните да ползвате, дори и най-познатата. Не вършете тежка и отговорна работа нито в къщи, нито на работното си място. Утре денят ще е изпълнен с творчество. В понеделник реагирайте бързо на покани и предложения. Не изчаквайте, не отлагайте и ще постигате целите си. Във вторник и сряда не се водете по желанията и емоциите си, а спазвайте стриктно предписания и наредби. В четвъртък ще се измъкнете от неприятни връзки. В петък не отклонявайте предложения.

Рак

Напрежение в деловата ви дейност

Ако днес сте на работа, отложете за следобеда срещи и разговори. Утре ще влезете в чужди води, ще пресечете нечии интереси и вероятно ще ви въвлекат в дребен конфликт. В понеделник до обед ще се справите с нещо, което сте смятали за изгубена кауза. Не приемайте предложение за бърза печалба. Във вторник се заемете със здравето си. Сряда ще ви зарадва с идване на закъснели пари. Четвъртък е подходящ ден за работа с юристи, имоти и съд. В петък ще се движите като на автопилот, не се натоварвайте физически.

Лъв

Натоварване с допълнителна работа

Ще се закрепостите в офиса си, ще провеждате срещи, консултации, проучвания. Не позволявайте да ви натрапват идеи. Днес ще се чувствате нестабилни и напрегнати. Пазете се от натоварване и травми. В понеделник не бързайте. Не показвайте открито недоверие към началник или съдружник. Във вторник не настоявайте на своето, проявявайте разбиране и бъдете готови за компромиси. В сряда не бързайте с подписите, гледайте да не биете на очи. В четвъртък нещата се променят, започвате нещо ново – предлагат ви го или вие сте го мислили. В петък не се страхувайте от нищо.

Дева

Важно е да запазите хладнокръвие

Днес действайте по план и не позволявайте да ви налагат промени. Утре не правете разчети и сметки, идват неочаквани покани, приятелски срещи, развлечения. В понеделник до обед ще свършите много работа – и лична, и служебна. Във вторник не бъдете агресивни и не проявявайте суета. Отнесете се сериозно към имотни и делови въпроси. В сряда някой ще се грижи за вас и ще дишате по-леко. Може да започнете нова дейност и да дадете старт на част от плановете си. В четвъртък ще ви признаят права, ще свършите работа, важна лично за вас. В петък ще се видите победител в дребни, но важни за вас битки.

Везни

Отбелязвате малки успехи

До края на периода всички ще отбележат някакъв, макар и малък, успех и това ще им даде задоволство. Днес някои ще допуснат досадна грешка. Утре, каквото и да направите, ще печелите симпатии и доверие. От понеделник навлизате в усилен, но и успешен период. До обед ще свършите толкова работа, колкото през цялата изминала седмица. Във вторник се опрете само на много близки хора. В сряда ще се отклонявате от преките си ангажименти и колкото и да се стараете, няма да наваксате. В четвъртък ще отстраните някаква бариера, а в петък ще водите тежки преговори, които няма да завършат до края на деня.

Скорпион

Работохолиците на зодиака

Юридически проблем ще ви принуди да се заемете сериозно с нещо, а е и много вероятно то неусетно да ви отведе към нова дейност. Утре ще сте податливи на чужди желания. В понеделник ще покажете талантите и уменията си да запазвате спокойствие и да се справяте в напечени ситуации. Вторник ще е изпълнен със спешни, но приятни ангажименти около пари и имот. В сряда идват неприятни новини, но ще получите подкрепата на силни хора. Четвъртък е ден на големите изкушения. Петък е благоприятен ден за основите на градеж, нова работа и нови приятелства.

Стрелец

Успявате да сте водещите

Мнозина от тази зодия очакват и ще дочакат делова промяна, но въпреки желанието ви това няма да стане точно през тази седмица. Опитайте се да не усложнявате фамилните си проблеми. Днес и утре се отпуснете и се освободете от всичко, което ви е тежало. Утре не навлизайте в чужда територия. В понеделник ще се чувствате на свой терен и ще сте силни, без посредници, без помощници и колебания, ще бъдете водещата фигура. Финансите ви ще нараснат. Вторник ви носи нови делови планове. Четвъртък е подходящ за покупки, планиране и начало на ремонти и благотворителност. В петък не се поддавайте на мрачни мисли.

Козирог

Запазете оптимизма си

Днес ще срещнете важни за бъдещето си хора и ще се готовите за силен старт. Утре ще предотвратите удар или злонамереност към близки и приятели. Вашата сила е във вашата решителност. В понеделник се включвате в нещо успешно. Успех на хората с обществена дейност. Във вторник поспете повече, избягвайте разговори със съседи и по телефона, не бъдете агресивни. В сряда коригирайте поведението си към човек, останал лоялен към вас. В четвъртък си запазете оптимизма и здравия разум. В петък не вземайте прибързани решения.

Водолей

Не се мислете за непогрешими

От днес започва динамичен период, изпълнен с изяви, пътувания и срещи с хора, които не можете да избегнете. Утре ще се измъкнете от ситуации, които са ви неприятни. В понеделник ще уреждате изпити и конкурси, ще тичате за нова работа или ново място. Във вторник ще срещнете неприятен човек и денят ви ще върви наопаки. Не се ядосвайте. Сряда е ден за информация и кабинетна работа. В четвъртък ще сложите край на нещо важно за вас и ще си отдъхнете доволни. В петък някои ще решат семеен проблем.

Риби

Не бъдете лековерни

През тези дни ще премахнете непотребното от дейността си. Утре не пийте, дори да сте поканени на голямо парти. Ако ще пътувате, тръгнете в понеделник. Във вторник не се заемайте със сложни проблеми. Нищо няма да върви така, както ви се иска. В сряда не се предоверявайте. Бъдете търпеливи и ще получите каквото ви се иска. В четвъртък не бъдете настоятелни, съдбата ви помага да получите каквото ви се полага. Пазете се в петък от срещи с хора, които могат да източат пари, информация и връзки.