Десислава Атанасова: Служебното правителство единствено организира избори

55

Според Десислава Атанасова от ГЕРБ „Служебното правителство не би трябвало да има политическа функция, но я има. То е предизборен щаб на кандидата Румен Радев. Това, че служебният кабинет единствено и само организира избори, е некоректно заключение. То пряко се намесваше в парламентарния дебат и в обвиненията към определени политически партии.

Не сме забравили за Бойко Рашков, който твърдеше, че ГЕРБ „притежава всички грехове” по време на предходните избори”, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасов, предаде NOVA.

„Считаме, че оставихме една стабилна финансово и икономически държава. Можеше по друг начин, а не чрез актуализация на бюджета, да се разплатят средствата. Докато работеше правителството „Борисов” 3 периодично се разплащаха всички пари. Това, че служебното правителство не се справя говори единствено за качеството на неговата работа”, поясни депутатът от ГЕРБ.

Тя коментира и твърденията на регионалния министър Виолета Комитова за незаконни строителства на АМ „Хемус“.

„Инфраструктурните проекти не бива да приключват по начина, по който се случва сега. Министър Комитова е демонстрирала незнание много пъти. Сещам се за случай, когато посети паркинг и твърдеше, че това е трасе на магистрала. Смятам, че проектите трябва да продължат. Ние намирахме пари и тогава никой не питаше как се справяте“, допълни Атанасова.