Kaк магнитните бури се отразяват на психиката ни?

563

Магнитните бури могат да се отразят върху нашето здравословно състояние и да ни причинят сериозен дискомфорт.Според експертите най-много от тяхното влияние страдат хората, които работят в затворени помещения

С годините ставаме все по-чувствителни към динамиката на магнитното поле. Причината за това е начинът, по който живеем. Ако се изолираме от магнитните бури и прекарваме времето си в закрити помещения, ние всъщност подсилваме чувствителността си към тях. След това най-слабата магнитна буря може да рефлектира изключително осезаемо върху психиката ни.

Здравите хора също не спират да се оплакват от магнитните колебания. Най-засегнати са онези, които работят в затворени помещение, пишат от Actualno.Когато излязат навън, веднага се сблъскват с нетипична за тях умора, отпадналост, световъртеж, ускорен пулс.

Магнитните бури е възможно дори да засегнат и съня им и да се будят десетки пъти. Хората, които имат здравословни проблеми, са най-засегнати. Магнитното поле предизвиква разширяване на кръвоносните съдове и кръвното налягане рязко спада.

По публикацията работи: Ралица Димитрова