Новолуние в Дева: Ето какво очаква всяка от зодиите

993

На 7- ми септември настъпва Новолуние в Дева.Как то ще се отрази на различните зодии

Когато сезонът на Девaта е в разгара си, самоусъвършенстването няма как да не е на първо място. В края на краищата, променливият земен знак, който е и управител на шести дом на благосъстоянието и ежедневната рутина, се занимава с това да наглася и коригира всички дребни детайли, за да бъдете най-добрата версия на себе си и да поставите основите на мечтаното си бъдеще.

Тази жажда за съвършенство ще бъде осветена и от предстоящото новолуние, което ще настъпи утре, на 7 септември в 3:52 ч. в знака Дева.

Овен

Готови ли сте да се заемете с работа, Овни? Шестият ви дом на работата се зарежда с енергия при това новолуние в Дева, а Девата е сериозна, когато става дума за работа. Подредете приоритетите си и се преборете със склонността си да отлагате.

Телец

Новолунието в Дева е фокусирано върху страстта за вас, така че можете да очаквате да се чувствате добре, тъй като новолунито е насочено към вашия пети дом на удоволствието и творчеството. Възможно е да ви очакват пикантни разкрития в сексуалния ви живот, което ще даде зелена светлина да дадете воля на хедонистичната си природа. Освен това ще се чувствате особено заредени и в творческите си изяви, пишат от Edna.bg

Близнаци

Време е да стигнете до същността на нещата Близнаци, защото на преден план ще бъде поставен четвъртият ви дом на семейството. Призовани сте да се съсредоточите върху комфорта и да дадете приоритет на нещата, които се отнасят до дома, като домакинската работа или разрешаването на семейни проблеми. Също така това новолуние може да се прояви и просто в желание да пренаредите дома си. Ако известно време сте искали да освежите пространството си, няма по-подходящ моментот новолунието в Дева.

Рак

Новолунието в Дева поставя микроскоп в третия ви дом на комуникацията. И тъй като Девата се управлява от Меркурий, планетата на ума и комуникацията, ще ви се наложи да говорите открито. Това лунно положение може да ви подтикне и към пътуване, особено до близки градове или дестинации. Използвайте новолунието, за да се упражнявате в публично говорене, открити разговори с близки и да обмислите стиловете си на общуване.

Лъв

Може би усещате, че късметът е на път към вас, защото новолунието в Дева навлиза във вашата сфера на притежанията, което най-вероятно ще се отрази на финансите ви. Възможно е да получите предложение за работа, повишение на заплатата или да се появи друг възможност да подобрите доходите си. Използвайте това решаващо време, за да организирате финансите си.

Дева

Това новолуние огрява вашия знак най-слино. Тъй като вашият дом на Аз-а заема централно място, можете да очаквате, че сегашната ви структура и навици ще ви помогнат да разцъфнете. Работили сте усилено, за да създадете системи и навици, които ви заземват, но в същото време може да имате нужда от преоткриване. Възползвайте се от новолунието, за да помислите какви ще бъдат следващите ви стъпки.

Везни

Приемете това лунно раположение като покана да седнете, да се отпуснете и да помечтаете, Везни. Това новолуние акцентира върху вашия дванадесети дом на подсъзнанието. Вашето въображение поема волана, така че се насладете на пътуването. Може би имате план или проект, който развивате, но все още не е готов за пълно осъществяване. С навлизането на земния знак Дева в дванадесетия ви дом може би ще се почувстате объркани, но не се тревожете. Тя ще ви напътсва как да направите практичен избор и да придвижите нещата напред.

Скорпион

Може би не сте свикнали да бъдете в светлината на прожектора, новолунието в Дева попада в единадесетия ви дом на приятелствата. То ще ви подтикне да прекарвате повече време с приятели и да създадете нови контакти. Като фиксиран/неподвижен воден знак, може би ще искате да се съпротивите срещу това да приемете нови хора в обкръжението си, но сега е отлично време да оставите вратата открехната. Тези контакти ще са ви от полза и е възможно да се появи познат, който да ви предложи или покаже нещо, което ще ви помогне да потигнете ваша цел или дори мечта.

Стрелец

Моментът настъпва за вас, Стрелци! Вашият десети дом на призванието и социалния статус ще бъде освежен от докосването на Дева и ще е почувствате като главния герой на събитията около вас, особено в професионалния ви живот. Ще бъдете по-заети и ще видите как статуса ви в бранша, в който сте, се покачва. Не отклонявайте действията си в нещата, които са извън ваш контрол. Трудно е, но бъдете търпеливи, защото отнема време да се достигане до истинското ви призвание.

Козирог

Може би изпитвате чувство, което ви казва, че има нещо неотложно, което трябва да свършите. За това можете да благодарите на новолунието, което навлиза във вашия девети дом на философията и експанзията. Ще се появи и желание да се заемете с начинания, които са свързани именно с наука, медии, духовност или дори менторство. Под влиянието на земния знак Дева ще се чувствате по-енергични и по-добре подготвени да се справите с всички нови предизвикателства.

Водолей

Подгответе се за трансформация, Водолеи, защото това новолуние разпалва вашия осми дом на прераждането, промените и секса. Имате склонност да се изгубвате в идеите си и неволно да губите връзка с околните. Заради това лунно разположение, ще бъдате по-предразположени да искате да бъдате по-заземени и свързани. Ще имате и по-силна сексуалност, защото желете да се задълбочите отношенията си с някой, който наитина ви разбира. Добър момент е да преразгледате взаимоотношенита си и да намерите къде има дисбаланс, за да избегнете напрежения и конфликти.

Риби

В момента се занимавате с анализ на близките ви отношения, Риби. Новолунието в Дева попада в седмия ви дом на връзките и партньорствата и резултат на това вниманието ви ще бъде насочено към работа в екип, сътрудничество или към осъществяване на сериозни планове с партньори или приятели. Вие сте несравними в умението си да достигате до страхотни идеи сами, но сега е време да се слушате в гласовете и идеите на близките си. Това новолуние ще бъде съсредоточено върху способността ви да работите в екип, а не да се справяте самостоятелно.