„Колелото на времето“ на Amazon Prime с първи официален трейлър (ВИДЕО)

59

Amazon Prime Video пусна първия официален трейлър на сериала „Колелото на времето“ по романите на Робърт Джордан

Сериалът „Колелото на времето“ е базиран на е една от най-полулярните и обичани фентъзи романи на автора Робърт Джордан. Поредицата обхваща 14 книги, три от които са завършени след смъртта на Джордан от Брандън Сандерсън.

Първият епизод от сериала ще бъде излъчен на 19 ноември 2021 година, като  зрителите ще могат да гледат новите епизоди всеки петък.

В главните роли на сериала ще видим Розамунд Пайк, Даниъл Хени, Джоша Страдовски, Маркъс Ръдърфорд, Зой Робинс, както и плеяда други познати актьори. Режисьор на първите две серии е Юта Бризевиц, позната ни с работата си по Black Sails и Westworld.

Рейф Джъдкинс („Агентите на ЩИТ“, „Чък“) е поел отговорността да адаптира и да бъде в ключовата позиция на „шоурънър“ на поредицата. В екипа на изпълнителните продуценти той влиза заедно с Тед Фийлд („Джуманджи: Добре дошли в джунглата“) и Дерън Лемк („Шрек завинаги“). Първите два епизода ще бъдат режисирани от Ута Бриешевиц („Black Sails“, „Westworld“) – германка, която се изявява като оператор и телевизионен режисьор.

Превод и редакция: „Нова Вест“, Ралица Димитрова