Лъв: Разчитайте на вашата интуиция

156

Овен
Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Днес трябва да не забравяте, че сте единствени и уникални и ако сами не се обичате, никой няма да Ви обича. Постарайте се да направите всичко възможно, за да не позволите на Вашия любим човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци

Вашата увереност в себе си ще се окаже днес много полезна, когато днес се наложи да се намесите в някаква ситуация и да действате решително. У пъзела не достигат елементи, които са именно у Вас. Ще спасите положението и това незабавно ще Ви направи звезда. Всичко това се случва за да Ви се покаже, че ако искате всичко да се свърши правилно, понякога се случва да направите това сами. Наистина ще усетите приятно вълнение, тъй като идват куп интересни неголеми проекти. Днешната Ви активност е идеална подготовка за следващите няколко седмици.

Рак

Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се иска от Вас днес е, да запазите в границите на нормалното добро настроение, и да не пречите на желаещите да решават своите проблеми. Вероятни са неочаквани успешни съвпадения. Не е изключено почти чудесно стечение на обстоятелствата, което ще Ви даде възможност да реализирате цели, които сте си поставили отдавна. Денят е много подходящ и за регулиране на семейните разногласия и решаване на всякакви въпроси, в това число и имуществени. Радвате се на много голям авторитет и даже представители на по-възрастното поколение охотно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв

През днешния ден ще бъде трудно да планирате всичко до най-малките детайли, както и да избегнете обратите на събитията. Възможни са резки падове на настроението. Не се препоръчва да започвате работа, да харчите пари, да правите планове или да влизате в противоречия с когото и да било, както и да се отдавате на внезапни емоционални реакции. Единственото, на което можете да разчитате днес, е Вашата вродена интуиция. Безпогрешното Ви вътрешно чувство за мярка, заедно с чувството Ви за хумор, ще бъдат за Вас истински спасителен пояс в бушуващото море от непредсказуеми събития.

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда, че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетания, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

Ако някой знак е известен със стремежа си към всичко ново, това е Вашия. Во в този момент, независимо дали вярвате или не, Вселената настоява, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си помисляте да заработите някакви пари допълнително, убедете се, че това занимание би Ви било интересно. При Вас ще се получи, като се имат предвид подкрепата на невероятното количество астрологически влияния.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте готови.

Козирог

Поспрете се за малко и си спомнете онези неща, които неотдавна сте казали. След това „превъртете” събитията малко напред и вижте, до какви последствия са довели те. Нетърпението Ви не носи полза на отношенията Ви – нужни са малко почивка и време, за да може напълно да разкрият своя потенциал. Стремежът за ускоряване на събитията няма да даде желания резултат. Опитайте да общувате повече, и ще се появи възможност, да започнете всичко от начало.

Водолей

Вероятността за професионални загуби е малко по-голяма, отколкото би Ви се искало: рискувате ако не се лишите от поддръжката, с която сте привикнали, да загубите увереността в своите сили, както и някои свои съюзници. Днес много по-често от обикновено ще Ви бъде отказвана помощ, а отношенията с неотдавнашните партньори ще станат напрегнати. За съжаление не по-добре са нещата и в личните отношения. Възможни са конфликти с всички, и то – провокирани от всякакви дреболии. Старайте се, да не се поддавате на провокации и спокойно да реагирате на упреци и критични забележки.

Риби

Голямо ще бъде желанието днес на Вашия любим човек, да Ви сподели някаква много важна за него новина или тайна. Само че на Вас няма да Ви се стори толкова важна, значима или зашеметяваща. Постарайте се, истинското Ви отношение към тази тема, да не обиди Вашата половинка.

Източник: lamqta.com