Скорпион: Действайте последователно и не се отказвайте от планове си

195

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Телец

Предстои Ви да изпитате себе си за надеждност. Неочаквана среща с някого ще Ви накара да преживеете прилив на емоции, който може да стане не безопасен за Вапето здраве. Едва ли си заслужава да си позволите да паднете в несвяст! Този приьом е добър само в случай, че сте сигурни , че на помощ ще се притече точно този човек, вниманието на когото толкова искате да ангажирате.

Близнаци

През този ден всяка дума, казана от Вас на любимия Ви човек, ще има над него наистина вълшебна власт. Тя или ще го накара да действа така, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния начин, на обратно. Да владеете такова изключително силно оръжие, ефекта от използването на което е неизвестен, не е лесно, но за сметка на това е интересно.

Рак

Двойнственият Ви характер през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват страсти, които ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв

Готови сте да доведете някого в дома си? Помислете много добре, за какво става дума – за запонаване с Вашето семейство, или просто да покажете, как живеете. Всичко може да завърши с това, че после за Вас да се говори дълго време, а може и нещата да станат такива, че после дълго да съжалявате. Това не значи, че трябва да проявите прекомерна предпазливост, но повече предпазливост няма да бъде излишна, особено ако страстната Ви натура се опитва да оттласне встани всички здрави мисли…

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказaло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Везни

Днес ще бъдете хладни и пресметливи и към всичко ще подхождате от гледна точка на логиката и здравия разум. Колкото и да е хубаво това, към любовните работи няма да е много съотносимо… Опитайте се да послушате сърцето си! Но изключете ума, макар и не съвсем…

Скорпион

Действайте последователно и не се отказвайте от по-рано направените планове, даже и ако околните се опитват да Ви убедят да го направите. Денят няма да може да бъде наречен еднообразен, но ако се постараете, може да го направите доста плодотворен. Възможни са успехи при самостоятелна работа, изследователска или научна дейност. Трябва да проявите решителност в личната сфера. Именно от Вашето умение да настоявате на своето, зависи по-нататъшното развитие на отношенията. Не съчетавайте твърдостта с грубост или агресивно поведение.

Стрелец

Прекрасните семейни и романтични взаимоотношения ще създадaт платформа за повишаване на Вашето самочувствие и настроение, но не трябва да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-добри качества на характера ще Ви донесат успех в професионалната работа и бизнеса.

Козирог

През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разум, на проверените методи и и на своите практически убеждения. Неочаквано посетилото Ви вдъхновение може да се окаже много силно, но краткотрайно. Това е добро време за общуване с приятели, както и за кореспонденция с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не винаги ще съвпадат, но обезателно ще можете да намерите приемливи компромиси.

Водолей

Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или иначе всеки от нас е изпитвал чувството, че се познава с някого цял живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към подобни неща и затова ако пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори познат, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.

Риби

Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще изпълни Вшето заветно желание.

Източник: Lamqta.com