Кирил Петков: Няма да говоря за политически проекти, докато не ми изтече мандатът

128

Министърът на икономиката Кирил Петков  заяви, че няма да говори за политически проекти, докато не изтече мандатът му. Той припомни, че остават още две седмици до неговото приключване

„Няма да говоря за политически проекти, докато не ми изтече мандатът. Реално имаме 2 седмици. Искам да се фокусирам върху работата, която имам да свърша”. Това заяви икономическият министър Кирил Петков пред журналисти.

„Видяхме, че за 3 месеца можем да направим доста голяма промяна. Ако продължаваме да инвестираме енергията си в тази посока, България може да стане различна”, допълни той.

Попитан дали ако има нов проект, ще участва в следващите избори, той отговори: „аз казах неведнъж, че видяхме, че за три месеца може да направим доста голяма промяна. Екипите ни видяха, че ако продължаваме да инвестираме енергията си в тази посока, Бъглария може да стане различна“.

Петков даде заявка, че в бъдеще всичко, което ще прави, ще бъде прозрачно и ще комуникира с медиите.

„Разбира се, че аз бих гласувал за хора като Асен Василев и Кирил Петков. Дали те ще участват в такъв проект, предстои да видим. Аз бих се включил във всеки един проект, който работи за България. Етикетите трябва да бъдат загърбени. Време е в политическото говорене персонализацията да не взема водещо място. Партиите са сдружение от хора с еднакви мисли и цели. Те не принадлежат на един човек”, каза Янев.

„Всичко е възможно. Този проект би могъл да се яви и на следващите избори и това е въпрос на технология. Не съм подготвен да ги дискутирам, защото не съм правил такова проучване. Предстои да видим”, добави Янев.

 

По публикацията работи: Ралица Димитрова