Дева: Очакват Ви неприятни промени в личния живот

968

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!
Телец
Денят няма да е сложен, но само за онези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са много и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занимание, което на пръв поглед е съвсем невинно и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят прегради, и всеки ще бъде обхвнат от раздразнение. Със сила и напор ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, едновременно с това всичко, което сте създали с голям труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, дори и най-дребното, трябва добре да премислите и да оцените всички възможни последствия. Изключително е важно за тези, които се надяват да променят своя личен живот.

Близнаци
През този ден Вашата половинка ще има за Вас важна новина. Тя ще засяга непосредствено Вашите отношения. При това тя ще бъде приятна, макар че звездите Ви съветват за всеки случай да се подготвите за неприятна. Тогава от хубавото ще можете да изпитате много повече удоволствия.

Рак
Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв
За Вашия любим човек днес ще бъде изключително трудно да се реши на някакво действив, което коренно ще промени Вашите отношения. Впрочем, необходимостта от тези промени е назряла, и това се разбира и от двете страни. Постарайте се заедно да се решите на необходимата крачка, за да може отношенията Ви да се развиват.

Дева
Очакват Ви неприятни промени в личния живот. Повече не трябва да затваряте очи за събития и факти, които до момента сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това точно днес може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към осъществяването, а успехът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от недостиг на енергия.Днес може да приключите с много започнати преди неща.

Везни
Нека днес денят бъде романтичен от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека съвместна закуска, през деня изпращайте на своя любим човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете малък подарък и и напомнете, колко много я обичате. Нека днес бъде обикновен празник на вашата необикновена любов.

Скорпион
Още един последен напън, даващ Ви шанс да постигнете целта, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкова по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение – физическо, интелектуално или емоционално. Не е изключено за да могат Вашите усилия да се увенчаят с пълна победа. Да се наложи да доста да се постараете. Вечерта е възможно да се терзаете от сънбебия за правилността на избрания път. За щастие, по един или няколко малки признака ще разберете, че като цяло положението Ви не е съвсем лошо.

Стрелец
Денят е много подходящ за занимания, изискващи внимание , търоение и усърдие.Не разчитайте, че ще успеете да пистигнете поставените цели в кратки срокове – ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите отношения ще се подреждат на пръв поглед хармонично, но не очаквайте от своите партньори безгранична преданост , за да не се разочаровате. Денят е свързан със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са така мимолетни, както би Ви се искало да мислите, а зародилите се през този ден симпатии бързо ще прераснат в сериозно чувство.

Козирог
Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.

Водолей
Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.