В памет на своята леля: Фермер подреди стадото си под формата на сърце (ВИДЕО)

161

Австралийски фермер избра да почете паметта на своята леля по трогателен начин. След като не успял да отиде на погребението и заради Ковид мерките, мъжът решил да подреди стадото си с овце под формата на сърце, като по този начин той изразил своята любов и почит към нея

Подобно на много семейства, разделени по време на пандемията, Бен Джаксън не успял да се сбогува с любим човек, пишат от BBC.

Австралийският фермер бил на  400 км, когато леля му Деби загубила дългогодишната си битка с рака и починала. Заради Covid-ограниченията мъжът не могъл да присъства на нейното погребение.

Затова фермерът решил да почете паметта на леля си по свой собствен начин. Мъжът разпръснал зърно под формата на сърце и пуснал стадото си.

След няколко неуспешни опита, все пак успял да подреди животните  по желания начин. Събитието е било заснето от негов приятел и публикувано в социалните мрежи.

Бен Джаксън изпратил видеото на своите родни преди погребението. По време на церемонията те пуснали клипа под съпровода на любимата и песен.


Превод и редакция: „Нова Вест“, Ралица Димитрова