Kой е ергенът, чието сърце ще се опитат да завладеят дамите в романтичното риалити по БТВ?

1349

Стана ясно кой ще е мъжът, чието сърце ще се опитат да завладеят дамите в новия реалити формат „Ергенът“

Това е известният модел, бивш национален състезател, фитнес инструктор и треньор по гребане – Виктор Стоянов.

Виктор е на 31-години от София. Целият му живот е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион.

След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.

Спортът и многобройните препятствия в живота му учат Виктор на дисциплина и отговорност към околните и към самия себе си. Здравето и добрата форма -физическа и емоционална, са се превърнали в негов начин на живот Със същата отговорност и сериозност подхожда и в личния си живот

„Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“, споделя Виктор Стоянов.

Виктор вярна силно в любовта и е готов да я намери. Той търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока.

Кастингът за реалити предаването  ще продължави до средата на месец август.

По публикацията работи:Ралица Димитрова