Семейство предлага награда срещу информация за мъж, разбил колата им (ВИДЕО)

91

Вечерта на 18 юли мъж е разбил колата на семейство в софийския квартал „Горна баня“. Потърпевшите издирват лицето и дори са обявили награда за хората, които им дадат информация.

От автомобила са откраднати два куфара с интрументи, радиостанция, телефон, надуваем басейн, който семейството е закупило за детето си. Откраднато е всичко, което е имало някаква стойност. Щетите по колата са малко над 16 хил. лева. Счупено е странично стъкло, изкривена е вратата от страната на шофьорското място, изкъртен е старт бутона. Цялата кола е надраскана.

Семейството предполага, че крадецът се е опитал да запали и открадне самия автомобил, но не е успял и е задигнал почти всичко, което е намерил вътре.

„Обявихме награда, за да има по-голям шанс крадецът да се намери. Трябва да бъде наказан. В кв. „Горна баня“ кражбите са много чести и това е безумно“, разказва Кристина, една от потърпевшите.

Тя заяви пред NOVA, че предпочита да не разкрива за момента каква е наградата, но предполага, че този, който им даде информация ще остане доволен.

По публикацията работи: Мариела Анастасова