Близнаци: Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата

46

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.
Телец
Благоприятен ден за тези, които са готови да се трудят с пот на лице, заради успеха. Днес действително може да получите много много, тъй като създалите се обстоятелства ще Ви позволят да се покажете от своята най-добра страна. Освен това, има шанс да намерите съмишленици и покровители, а и да намерите нужния начин за разрешаване на финансовите Ви въпроси, или да победите в юридически спор. Вашата настойчивост ще даде отражение и на развитието на личните отношения. Днес може да ги насочите в необходимата посока. Препоръчително е, да бъдеъе внимателни, ако имате работа с независими и прекалено свободолюбиви особи. Натискът Ви може да се окаже прекомерен и да предизвика у тях раздразнение.

Близнаци
Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. Ако днес Ви предстои да правите някаква изява пред публика, бъдете уверени че всичко ще бъде успешно. Главното е, да изяснявате всичко на по- достъпен език , за да бъдете разбрани, а и да няма възможност думите Ви да се тълкуват двуяко. В отношенията с близкия Ви човек може да направите разумен компромис, подобрявайки комуникацията и степента на взаимно разбиране. На работното си място бъдете отговорни и старателни.

Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева
За този ден най-важното е, да правите всичко с лекота и да говорите , без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, показва, че е правилно. Ако ли нещата стоят „напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това действие. Може би, без него може някак си да минете?…

Везни
Ако в началото на деня има много сложен , забъркан и наполовина провален проект, за когото никой не иска да се захване, само Вие бихте съумели да се справите. Защо? Ами зашото майсторски се справяте с всички трудности. Обожавате да решавате сложни задачи и никога не казвате „никога” и „невъзможно”. Смело се захващайте за работа!

Скорпион
Днес любимият Ви човек няма кога да вниква във Вашите проблеми. Затова ще Ви слуща някак отсъстващо и разсеяно, без да се замисля за подробностте и пропускайки от Ваша гледна точка важни детайли. Постарайте се да му влезете в положение и за нищо да не се обиждате.

Стрелец
Посветете този ден в правенето на планове: на близките дни, не днешната вечер и на далечното бъдеще. Може да планирате и самото съставяне на плановете, ако искате след това всичко, което замисляте, да може да реализирате успешно. Защо тогава да не замислите повече неща? Вечверта прекратете планирането и преминете към реализация на това, което вече сте замислили, особено ако се касае за вечеря с някого.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от умора. Напълно вероятно е, внимателно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ вид и веднага да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите онова и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения шанс да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на гости .

Водолей
Прекалена упоритост, или ако трябва да сме точни – инат, днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси! Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения. Макар че са необичайни, заслужава си, да ги обмислите подобаващо. Денят е хубав и с това, че позволява да се приближите до реализацията на своята заветна мечта, като при това ще избегнете и емоционалните сътресения, и поемането на непосилни задължения….

Риби
Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекалено зависима от Вас, което значително ограничава Вашата свобода. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противен случай намекнете, че съшо имате право на свой живот. В такъв случай психиатрите казват: „Отрежете пъпната връв”.