Мъжки камуфлажни къси панталони – с какво да ги съчетаете през този сезон?

751

Мъжката мода също има своите сезонни нюанси и днес ще разгледаме какви са тенденциите сред късите панталони през това лято – така любими на всички мъже. Също така ще обърнем внимание на това с какво да ги съчетаваме, така че да изглеждаме модерно във всеки един момент от нашето ежедневие и да се чувстваме в крак с най-новите тенденции.

Кои ще бъдат най-модерните мъжки панталони през това лято?

Ако трябва да бъдем напълно искрени, тази тенденция ни е известна от дълго време насам. Вероятно голяма част от Вас ще си спомнят какво беше актуално в началото на века, а именно камуфлажните цветове, които лесно можехме да открием навсякъде – облекло, портфейли, обувки, чанти, шапки и къде ли още не.

Днес, когато обръщаме поглед към световни брандове и водещи блогове в интернет пространството, отново откриваме, че актуални през този сезон са мъжките камуфлажни къси панталони. Те са перфектни като част от ежедневното облекло, тъй като лесно могат да се съчетаят с всякакви други цветове. Основните нюанси, които откриваме, са зелено, жълто, сиво, синьо и червено. Тази пълна гама от цветове може да задоволи желанията на всеки един мъж.

С каква тениска да съчетаем нашите камуфлажни къси панталони?

Камуфлажният принт е изключително непретенциозен по отношение на съчетанията с други цветове. Именно поради тази причина можем да заложим на всичко, което би изглеждало прилично в комбинация с вече избраните нюанси на камуфлажа. Ако не искате да изглеждате пък прекалено скучно, можете да изберете тениска с принт в ярки цветове, който да привлече вниманието на всички около Вас. Може да изглежда доста смело като решение, но няма нищо по-добро от Вашето лично усещане за свобода и непринуденост, затова не се уповавайте на неписани модни правила, а следвайте Вашата лична интуиция.

Някои от Вас може би биха избрали тениска с яка или така наречените поло тениски в съчетание с модерни мъжки камуфлажни къси панталони. Можете да изберете едноцветен модел или пък фини райета в същата гама. Така ще изглеждате една идея по-елегантно.

Какви обувки за изберем за добро съчетание с нашите камуфлажни къси панталони?

Ако наистина искате да имате перфектна модерна визия, то тогава трябва да обръщате огромно внимание и на обувките, които избирате. И тъй като мъжките камуфлажни къси панталони са част от лятната визия на мъжете, то тогава е добре да заложите на такъв тип обувки, с които ходилата Ви ще се чувстват перфектно дори в най-горещите дни от годината. Препоръчваме Ви да изберете сандали, чехли или еспадрили в същите цветови нюанси като останалата част от облеклото Ви. Също така, ако сте планирали някакво по-интензивно физическо натоварване за Вашите ходила, то тогава е добре да изберете маратонки или кецове, с които да допълните удобството си.

Ако все още не сте се сдобили с чифт мъжки камуфлажни къси панталони, то тогава моментът е дошъл! Препоръчваме Ви да разгледате електронния магазин на Bolf.bg, където със сигурност ще откриете перфектния за Вас модел в точен размер. Време е да освежите гардероба си подобаващо спрямо актуалните модни тенденции. Не са колебайте нито секунда повече!