Телец: Проблемите са плод на вашата фантазия

240

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец

Всички проблеми, които съществуват във Вашия тандем, не са нищо повече от плод на Вашата фантазия. Това, разбира се, съвсем не значи, че те въобще не съществуват. Напълно възможно е, Вие просто да правите от мухата слон, а пък слона да превръщате в муха. Днес звездите Ви пожелават, адекватно да възприемате действителността.

Близнаци

Има голяма вероятност днес да се заразите със звездна болест. Не е ясно от кого, но пък е съвсем ясно какви ще бъдат последствията, които даже ще се проявят моментално. С всички ще се изпокарате, ако не намерите противоотрова.

Рак

Днес предстои да вземете някакво отговорно решение, което в значителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия любим човек, независимо дали искате това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя любим човек и даже не от телевизора или хобито му, а от съвсем жив човек, достатъчно привлекателен и симпатичен. Затова бъдете готови, че ще Ви разтърсят силни чувства, но не особено приятни, светли и чисти.

Дева

Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни

Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, чийто герой неочаквано сте станали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла завист. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион

Много експедитивно днес трябва да се оправите с Вашите работи, за да отделите в крайна сметка колкото се може повече време за своя любим човек. На него толкова не му достига Вашето внимание, че всяка съвместна минутка ще се възприема от него като истинско щастие.

Стрелец

Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.

Козирог

Нещо Ви изглежда прекалено привлекателно, за да се окаже истина? Може и да сте прави, но за всеки случай внимателно изучете причините, поради които се опасявате. Дали това е, защото прекалено много Ви се иска да получите онова, което предлагат, или защото онзи, който предлага, целенасочено и преднамерено „подгрява” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от личната, до професионалната. Ако се съмqнвате, потърсете мнение oт човек, на който имате доверие.

Водолей

Днес с учудване ще откриете, че Вашия любим човек всъщност е доста по- интересен от това, което Вие сте смятали. С него може да се поговори на най-неочаквани теми и да получите отговори на такива въпроси, на които въобще не сте и очаквали .

Риби

В живота Ви стават прекалено много неща, но това не е за учудване, тъй като Вие сериозно сте се заели с промени. Може ситуацията да се развие непредсказуемо, но все-пак се постарайте да преодолеете тези трудности. Всички промени са стрес, та даже и тези, които са път към постигане на по-добро. Може да се наложи да промените старите нагласи и модели на поведение, които са останали непроменени прекалено дълго време. Запазете спокойствие: много скоро всичко ще се нареди.

Източник: lamqta.com