Везни: Бъдете искрени

147

Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство. Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Телец

Днес Ви предстои дълъг обход по кина, кафета, театри и ресторанти. Възможни са вариации, но все-едно – културния живот ще кипи. И всичко това – благодарение на Вашия любим човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „благодаря”, или да го наругаете, като заслужава…

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева

За този ден най-важното е, да правите всичко с лекота и да говорите , без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволствие, показва, че е правилно. Ако ли нещата стоят „напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това действие. Може би, без него може някак си да минете?…

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С удоволствие бихте се въртели на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, спокойно разположили се в ярката цветна кабинка и вероятно бихте наблюдавали луната, и бихте се наслаждавали на свистенето на вятъра в ушите си. Може ли и да измислите нещо за замяна ? Направете всичко, което е по силите Ви, за да реализирате своите идеи.

Водолей

Позитивните тенденции постепенно набират сили, затова по-рано от обяд не трябва да започвате да се занимавате с активна дейност. Не се страхувайте! Ще успеете да се справите с всичко запланувано, даже и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се увеличат значително, благодарение на съмишленици и стари приятели, които неочаквано ще напомнят за себе си.. Вероятни са спорове с по-възрастни роднини, но до конфликти няма да се стигне, или поне това няма да стане, благодарение на Вас. Дипломатическият талант на Водолеите днес ще намери достойно приложение.

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично, колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

Източник: lamqta.com