17-момиче пребори с голи ръце мечка, за да спаси кучетата си (ВИДЕО)

876

Тийнейджърка от Калифорния се превърна в герой, след като отблъсна с голи ръце мечка, опитала се да нахлуе в задния и двор, съобщават от Daily Mail

17-годишната Хейли Моринико от Калифорния стана известна с видеото си в TikTok. В него се вижда как тя се нахвърля срещу мечка, покачила се на оградата на задния двор и посяга с лапи срещу домашните кучета, които се опитват да пропъдят натрапника.

„Трябваше да защитя децата си“ – заяви Моринико. Момичето обясни, че е чула кучетата да лаят и излязла навън да ги успокои, когато останала шокирана от това, на което се е натъкнала.

Тийнейджърката сподели, че в първия момент си е помислила, че това е някаква смешна порода куче и без да се замисли се втурнала да го бутне с ръце от оградата. Когато обаче се изправила очи в очи с дивия хищник и веднага подбрала любимците си на бегом обратно вкъщи.

Решимостта на Хейли била провокирана и от обстоятелството, че мечката налетяла на най-малкото ѝ кученце – Валентина.

“Тя е бебето и аз като неин стопанин, трябва да я защитавам”, отбелязва тя и добавя, че след съприкосновението си с мечката получила изкълчване на пръста и ожулване на коляното.

“Казано честно, не мисля, че я блъснах особено силно, а по-скоро достатъчно, за да загуби баланс”, уточнява тийнейджърката.

 

По публикацията работи: Ралица Димитрова