След 30 години раздяла: Жена отиде на среща с непознат и срещна детската си любов

354

Едно случайно запознанство в Интернет събра двама души след 30 години. Жена на име Сам случайно се запознала с мъж на име Патрик в социалните мрежи, но след срещата си и двамата установили, че се познават още от детските си години. 

Сам и Патрик са убедени, че срещата им в мрежата е знак от съдбата.

Уморена от самотата, 47-годишната Сам Томлин от Лондон помолила приятелката да я запознае с някакъв мъж, пише Daily Mail. Тя ѝ посочила най-елементарния начин – да се регистрира в приложение за запознанства. И й избрала партньор.

Същия ден Томлин му писала и двамата се разбрали да се срещнат на живо.

Когато жената отишла на срещата, разбрала, че непознатият е Патрик Топлис – личен фитнес треньор, когото познава от ученическите си години, пише Blitz. Той също я познал.

Когато двамата били деца, имали нещо като връзка – разхождали се, хванати за ръце, разменяли си целувки, но когато станал на 14, Патрик изчезнал.

„Спомням си Патрик, когато беше на около 8-9 години. Бяхме добри приятели, наричахме се двойка“, казва Сам.

Тя признава, че е била влюбена в него, но той изведнъж изчезнал. Тъй като по време нямало интернет и телефони, не успяла да го открие. Въпреки това дълго време не можела да го забрави.

„Той просто изчезна, никой не знаеше къде е отишъл. По-късно разбрах, че се е преместил да живее в друг район. Дълги години, когато чувах името Патрик, си мислех за него, чудех се дали всичко с него е наред“, разказва британката.

На 19 години Сам се омъжила и станала моден дизайнер. За съжаление, нещата със съпруга ѝ, от когото има две деца, не се получили и двамата се развели преди осем години.

Патрик, от своя страна, никога не бил женен и нямал деца.

Патрик и Сам признават, че след първата им среща през 2017 г., между двамата прехвръкнала искра. Въпреки това британката била много нервна и се опитвала да се държи естествено и спокойно. Топлис пък би истински джентълмен и се правел, че всичко е наред.

„Бях толкова нервна. Говорихме си кой какво е правил през годините, припомняхме си за учителите ни от училище“ споделя още тя.

Повече от три години Сам и Патрик живеят заедно и дори мислят за брак.

Мъжът се радва, че е попаднал на такава жена и се наслаждава на всеки миг, прекаран в компанията ѝ.

„Щастлив съм да се събера отново със Сам. Обичам я. Тя е смела и много красива“, признава той.

По публикацията работи: Мариела Анастасова