Бойко Рашков подава сигнал в прокуратурата срещу Борисов

317

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков подава сигнал в прокуратурата срещу бившия министър-председател Бойко Борисов.

Пред журналиста Сашо Диков служебният МВР шеф съобщи, че при него е дошъл човек и му разказал как Борисов бил заплашил бизнесмен, че „има жена, деца и семейство, които няма да разберат дали не ядат неговото месо”, предаде DarikNews.

Отговорът на Бойко Борисов не закъсня. Лидерът на ГЕРБ събра в централата бивши министри и млади хора от партията:

„Цяла седмица не казват нищо – кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой, като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. На филета. Само това не са ми пришили. Вече хората не им вярват. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“.

„Видя се че на честни избори не могат да победят. Сега ще видите, ще чуете и канабализъм. Ще видите какво нещо могат да направят”, добави Борисов.