Жена организира фалшива сватба, за да накара бившия си приятел да ревнува (ВИДЕО)

147

Искало ли ви се е някога да накарате бившия си приятел да ревнува? Тази жена е успяла в действителност да изкара бившия си от равновение, като е избрала интересен начин да му отмъсти

Жена разкри, че е фалшифицирала собствената си сватба в опит да отмъсти на бивше гадже.

24-годишната студентка от Франкфурт, Сара Вилард се разделила с бившето си гадже през 2019 г. Но вместо да потъне в скръб и отчаяние, тя решила да отмъсти на бившия си приятел. Жената избрала интересен начин да го направи – като организа фалшива сватбена церемония.

Само три месеца след раздялата им, изпълнила сложната подготовка по организирането на сватбения си ден. Тя наела дори актьор, който да се преструва за неин младоженец.

Във видеото „булката“ може да се види със зашеметяваща бяла сватбена рокля, докато позира със своя „младоженец“.

Бившият приятел на Сара разбрал новината за така наречената сватба от Instagram, след като тя публикувала снимки от големия ден. Той останал меко казано шокиран от видяното и дори и изпратил съобщение на следващия ден, защото си мислел че тя му е изневерявала докато са били заедно.

„Това, разбира се, не беше така. Но той дойде в дома ми и искаше да говори с мен след това. Аз обаче не откликнах на поканата му“ – разказва студентката.

Сара се чувствала „доволна“, че сложният й план е проработил и незабавно го блокирала и изтрила от социалните си медии и живота си.

Много хора са останали шокирани да открият, че Сара е похарчила толкова много пари за фалшивата сватба, въпреки че не иска да разкрие действителната сума Според думите на Сара обаче усилието си струвало. До момента видеото е видяно над 400 000 пъти, а коментарите под пубкликацията са повече от 4000.

 

Превод: Редакция „Нова Вест“, Ралица Димитрова