Скъсаните дънки нямат място в гардероба ви: Ето защо

78

Дънките безспорно са неизменна част от гардероба на една жена, а дори и на мъжа. Те са удобни, стилни и практични. Трябва обаче да се носят до определена възраст. Има различни модели дънки, но трябва да се внимава с един особен вид.

Това са така наречените „раздрани“ дънки. Оказва се, че ако имаме скъсани дънки в гардероба си, то незабавно трябва да ги изхвърлим.

„Трябва да забравите за този тип облекло“, категорична е модната стилистка Катерина Гершуни.

„Този модел дънки вече не са на мода. Скъсаните и раздрани дънки са от миналия век“, категорична е Катерина Гершуни, цитирана от Blitz.

Тя съветва да обърнете внимание на общата тенденция към денима, която е била изключително популярна през 90-те и отново завзема модните подиуми.

„Много е модерно да съчетаваш дънкови якета и дънкови ризи с дънкови панталони. Изглежда готино, нали? Но внимавайте, защото различната текстура или цветова гама на дънковия плат, може да ви изиграе лоша шега относно външния вид.

За да се облечете умело в деним си струва да видите какви съчетания прилагат модните дизайнери – тогава със сигурност си гарантирате уникална визия“, обясни стилистът.

Тя уточни, че наскоро, благодарение на руския супермодел Ирина Шейк, джинсите тип „прашки“ отново са се върнали на мода. Причината е, че Шейк дефилира с тях на модния подиум на изложението на марката Mugler в подобни черни и бели дънки, украсени с изрез на задните части, имитиращи бельо. Супермоделът Бела Хадид се появи в подобно нещо на същото шоу.

По публикацията работи: Мариела Анастасова