Емоционалните вампири в зодиака: Как да ги познаете?

blank
Снимка: Pexels
- Реклама -

Хората от тези три зодии буквално могат да съсипят живота ви

Няма как да не сте забелязали, че в живота има хора, които съвсем лесно могат да бъдат определени като „емоционални вампири”. След всяка среща или прост разговор с тях вие се чувствате смазани, а понякога не идва само депресия и а физическо изтощение.

Астролози са установили, че може да обвържат именно тези вампири с конкретни зодии, пише jenata.blitz.bg. Оказва се, че хората, които най-много съсипват живота ни са точно от 3 определени зодии и е много по-добре за вас и здравето ви да спазвате дистанция при обуването с тях или да го сведете до минимум, ако усетите, че не ви се отразява добре.

- Реклама -

Риби

Сред тях няма чак толкова много емоционални вампири. По-скоро нещата всъщност при представителите от този знак са малко по-нормални. Те са малко по-драматични от необходимото.

Сред тях обаче е възможно да има истински находки, като самия граф Дракула, който със сигурност ще се опита да ви стане приятел.

Това са хора, които умеят да влизат под кожата, но пълният игнор е перфектна защита срещу енергийните вампири от този тип. Дори и да не им споделяте много, не се учудвайте, ако те въпреки това знаят почти всичко за вас.

Водолей

Сред тях има малко вампири, но съществуват. Те имат детска спонтанност и не винаги хората около тях осъзнават, че всъщност това е просто един енергиен вампир, който ги цеди.

Ще преминавате непрестанно през най-различни емоции. Първоначално ще са много положителни, а после ще започне все по-често да става обратното. За съжаление Водолеите го правят абсолютно несъзнателно. Е, определено има и случаи когато го правят съзнателно и това не е никак хубаво, защото знаят точно как да ви ударят.

Ако забележите такъв човек в живота си от тази зодия, опитайте се да намалите комуникацията си с него.

Дева

Това е най-тежкият случай от всички. Тези хора наистина съвсем несъзнателно просто изцеждат всичко положително и хубаво от настроението ви. В 7 от 10 случая те имат склонност към вампиризъм.

Помага само и единствено разстоянието. Колкото по-далеч сте от тях, толкова по-добре. Съветваме ви наистина да преосмислите контактите си, ако имате близък човек от този знак.

Все пак като всеки знае, че Девите по правило действат така, може да го очаква и да се подготви поне емоционално. И все пак ви съветваме да бъдете внимателни.

- Реклама -