Козирог: Сега е голяма вероятността да преживеете любовен романс чужденец

206

Овен
Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Телец

Днес е ииизключителен ден за съвместно правене на оценка. Намерете днес час или два, за да седнете един до друг и да обсъдите какво е направено, какво не е направено и какво още предстои да се прави или да не се прави. Постарайте се да сте максимално честни и откровени, а това ще Ви помогне да направите по- правилни изводи.

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Много ще е важно през този ден да поддържате приятелски отношения с хората, близки на Вашия любим човек: негови роднини, приятели, колеги. Това ще рече- с всички онези, които той счита за нужни за себе си персони. Постарайте се да направите това максимално искрено, ненатрапчиво и тактично.

Дева

Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка…

Везни

На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да се ориентира в създалата се обстановка. Ще се наложи да бъдете нещо като водач или добър спътник, който да помага на туриста в съвършено непознат за него град. Главното е, да не се престаравате в своята спасителна мисия.

Скорпион

Изкарайте деня спокойно: крясъците и сълзите няма да разрешат проблема, а и антидепресанитите също няма да са от полза. .Трябва само да се стегнете, да се усмихнете и да решите какво точно искате. Семейството, поуморено от Вашите капризи и настъпателност, ще Ви бъде много благодарно.

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

Сега е голяма вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия личен живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други подобни атрибути, не са така важни: важното е, че ще Ви разделят граници, а освен това и митнически контрол.

Водолей

Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не трябва да очаквате възнаграждение за своя труд: дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в замяна. Звездите ще се погрижат, за да не бъдат усилията Ви напразни. В развлеченията трябва да си знаете мярката, а и с някои вредни привички трябва да се разделите. Романтичните отношения могат да се развият не съвсем така, както би Ви се искало. Възможни са прекалено много емоции, и то – не винаги положителни. Не губете главата си! Използвайте своето умение да анализирате ситуацията и да направите верни изводи, за да решите как да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е крайно нежелателна.

Риби

Постарайте се да не допускате конфликти между личното си „Аз” и да преодолеете трудностите в общуването както на работата, така и с любимия човек, членовете на семейството и децата. В професионалната си дейност бъдете по-внимателни и не забравяйте, че не трябва да нарушавате обещанията си.

Източник: lamqta.com