Остри коментари на Бойко Борисов срещу Румен Радев точно на Великден(ВИДЕО)

405

На Великден премиерът в оставка Бойко Борисов посети Семинарията. Това научаваме от видео публикувано в официалния профил на Борисов в социалната мрежа „Фейсбук“.

„На конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас“, заяви той.

„Един месец в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на Радев. Да има собствена ЦИК и като кандидат-президент – той да прави изборите. Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили“, коментира Борисов.

„Ние сме уволнени, но в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Началникът отгоре хубаво го е казал: Прости им Господи, те не знаят какво правят“, допълни той.

Борисов обвини българските политици и държавни мъже, че все още не са взели отношение по шпионските скандали с Русия. „Крещящо е вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. За Корнелия и другите да не говорим“, категоричен бе той.

Борисов подчерта, че е доволен от направените ремонтни дейности по време на мандата.