Мъж се опита да удуши жена на улицата посред бял ден (ВИДЕО)

blank
кадър: NOVA
- Реклама -

Млад мъж нападна възрастна бивша учителка в Казанлък. Той се нахвърлил върху нея посред бял ден и започнал да я души. Мъжът е дишал бронз в торбичка. Жената е с тежко заболяване и след случката е изпаднала в шок.   

„Докато си вървях по пътя, дочух някой да вика. В първия момент си помислих, че говори по телефона. След това чух думите „кръвта на Исуса, кръвта на Исуса”. Направих няколко крачки, той се обърна и връхлетя върху мен. Блъсна ме и започна да ме души с думите „кръвта на Исуса, ще те уморя”, разказа пред NOVA Пенка Михайлова.

„Започнах да викам, но никой не дойде да ми помогне. Мъжът ме натисна с цялото си тяло и ме душеше с ръце. Припаднах и нищо не помня. Когато дойдох на себе си, се опитах да стана. Тръгнах отново по улицата и тогава други четири момчета с бронз в ръцете си вървяха по същата посока”, каза още тя.

- Реклама -

„В резултат на нападението в момента ми е трудно да дишам, да говоря и да се движа”, допълва още потърпевшата.

Полицията е задържала няколко човека във връзка със случая. По-късно е установено, че освен младежите е имало и друг човек. Основният, който е нападнал жената е 36-годишен криминално проявен мъж. Той е задържан.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

- Реклама -