5 подсказки, които издават, че половинката ви все още мисли за бившата

56

Определно факторът „бивша“ е доста голяма пречка в една връзка. Колкото и цветуща да е любовта между двама, пред жената винаги извиква въпросът „Дали той още я обича?“.  

Кои са знаците, че той още мисли за бившата си и няма сериозни намерения към вас?

Всяко малко нещо му напомня за нея

Без значение дали се забавлявате, пътувате, храните се в заведение, намирате се в романтична обстановка или по-интимна в спалнята, той все намира оправдание да спомене нещо за бившата си приятелка. В началото тези препратки може да ви изглеждат безобидни, дори и когато говори за нея с отрицателна нагласа. Но ако с времето все по-често тя се „намества“ между вас, това определено не е добре. Може би е редно да бъдете открити и да му кажете, че нямате желание да я обсъждате.

Информира я преди вас

Някои връзки завършват със запазване на близки приятелски отношения между партньорите. Ако вашият настоящ партньор е запазил такива с бившата си, то обърнете внимание на следното. Колко добре вие сте информирани относно неговите дневни ангажименти, идеи за свободно време, идеи за работата и т. н.

Следи я в социалните мрежи

Поведението ни в социалните мрежи може да покаже много за отношението ни към някого, състоянието на нашата връзка. Ако бившата половинка на настоящия ви партньор е все още в списъка му с приятели, обърнете внимание на това колко често си пишат, какво съдържа тяхната комуникация.

Поднася ѝ персонални подаръци за рождения ѝ ден

Няма правило, според което дори след дългогодишна връзка с някого да се чувстваме длъжни да му поднасяме подаръци за рождения ден или друг личен празник. Всичко е въпрос на желание, отношение към този човек след края на връзката

Държи се странно, когато говори с нея

Когато я срещнете и сте заедно двамата, той сякаш се притеснява, прилича на някой, който изпитва емоции към нея. Или когато се случи да разговарят по телефона, само когато комуникацията е с бившата му, той се дръпва встрани, за да не чуете разговора им. Щом приключи да говори е напрегнат, споделя малко информация за това какво са си казали, пише Az-jenata.bg.

По публикацията работи: Мариела Анастасова