Ето кога ГЕРБ ще върнат мандата (ВИДЕО)

171

След изказване на депутата Тома Биков в парламента стана ясно, че ГЕРБ най-вероятно ще върнат мандата още днес.

„Ние ще върнем мандата най-вероятно още днес”, заяви Биков.

Преди това от „Има такъв народ” отказаха поканата за преговори за съставяне на правителство. Вчера същото направиха и от „Демократична България“.

„Кога ще излезете пред медиите да обясните на какви програмни намерения ще стъпи новото управление, което в тази зала очевидно има над 160 души мнозинство. Може да промените не модела, Конституцията може да промените. Деморализирате в момента цялото общество с вашето поведение. Излезте пред журналистите, дайте интервюта, спрете да мълчите и да говорите с по две изречения от тази трибуна – някакви смешки“, заяви Биков, информира NOVA.

„Колеги от „Има такъв народ“, дайте интервюта, обяснете на българите, на вашите избиратели какво смятате да правите. Конституционната процедура не забранява да обясните какви са ви политическите, икономическите намерения. С кого искате и с кого не искате да управлявате. Ще управлявате ли изобщо или отиваме към служебно правителство, за да могат хората да си направят плановете. Спрете да злоупотребявате с доверието на собствените си избиратели”, обърна се Биков към депутатите от „Има такъв народ”.

По публикацията работи: Мариела Анастасова